KPV oli liian kova pala purtavaksi – kakkosjakso koitui kotijoukkueen kohtaloksi

FC Vaajakoski – KPV 0-2 (0-0)

54′ Ricardo Cardoso 0-1
84′ Sten Viidas 0-2

Kolme peliä viikkoon näkyi tänään vahvasti meillä, mutta varmasti molemmilla. KPV on hyvä jengi ja ansaitsi ehdottomasti voiton.” – Päävalmentaja Antti Neuvonen

Ottelu Vaajakosken illassa käynnistyi varsin tasaisissa merkeissä. Kummallakin joukkueella muoto oli kohdillaan, joten tilanteiden rakentelu oli haastavaa.

Alun jälkeen vieraat ottivat haltuunsa täydellisen pallokontrollin, mutta punaiset pitivät pakkansa tiiviinä alimmalla kolmanneksella. Kokkolalaisten avaukset lähtivät kaukoetäisyyksiltä ja FCV pystyi katkomaan ne. Kotijoukkue kykeni luomaan satunnaisia vastahyökkäyksiä, joista ei kuitenkaan syntynyt vaaranpaikkoja. KPV sai kulmapotkuista muutamia tilanteita, joita se ei kuitenkaan kyennyt hyödyntämään. Tauolle suunnattiinkin näin maalittomissa lukemissa.

Toisella jaksolla vierailijat tulivat kentälle terävästi, mutta FCV-torjuja Vilho Tuokkola onnistui pitämään tilanteen alussa maalittomana. Ottelun 54. peliminuutilla vieraat naulasivat johto-osuman, kun hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Ricardo Cardoso niittasi avausmaalin kotijoukkueen harhasyötöstä. Vieraiden johtoa kasvatti Ykkösen maalipörssiä johtava Sten Viidas, joka johdatteli KPV:n 0-2 -voittolukemiin.

Pelit Panda-areenalla jatkuvat jo seuraavana keskiviikkona. Vastustajaksi saapuu tuolloin KuPS Akatemia Kuopiosta. Ottelu alkaa klo 18.30.

FC Vaajakosken aloituskokoonpano lauantaina

25 Vilho Tuokkola MV

2 Niilo Pirttinen C

5 Hugo Halonen

10 Veikko Janhunen

14 Benjamin Montonen

15 Aaro Paappanen

17 Genc Kovaqi

18 Kaarlo Rintamäki

20 Benjamin Simsek

22 Joona Rönkä

24 Matti Liimatainen