Kovia valmentajanimiä Jyväskylään – Ilmoittautuminen päättyy pian!

FC Vaajakoski ja Pelimatkat tuovat Jyväskylään valmentajia maailman pelaajakehityksen huipulta. Heinäkuussa Viitaniemessä järjestettävään Catalan Smartfootball Campiin on vahvistanut tulonsa jo kaksi Espanjan suurissa seuroissa, FC Barcelonassa ja Espanyolissa toimineita valmentajia. Leiri soveltuu kaiken tasoisille pelaajille. Ilmoittautuminen päättyy 15. kesäkuuta, joten varmista paikkasi nyt!

Leirin suunnittelusta vastaa Katalonian palloliiton valmentajien koulutuspäällikkö Albert Vinas ja valmentajina nähdään Josep Masip ja Gerard Font. Masip on toiminut FC Barcelonan ja RCD Espanyolin jalkapallokoulujen johtanana yhteensä 14 vuoden ajan. Gerard Fontin valmennusuralle mahtuu mm. FC Barcelonan juniorivalmennusta sekä eksoottisempana toimena Libyan jalkapalloliiton valmennuspäällikön pesti. Koordinaattori Vinas on erittäin kokenut valmentaja, jonka ohjauksessa ovat olleet mm. FC Barcelonan edustusjoukkueesta valmentajat Tito Vilanova ja Jordi Roura sekä pelaajista Marc Bartra, Sergi Roberto ja Isaac Cuenca.

Espanjan kansainvälisen jalkapalloakatemian (SIFA) kehittämä Smartfootball-ohjelma perustuu kognitiiviseen neurotieteeseen yhdistettynä jalkapalloilijan oppimisprosessiin. Pelaajan pää ja aivot ovat jalkapalloilijan tärkein työkalu!

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt!


Albert Vinas, Josep Masip & Gerard Font.