Kotiottelussa vastassa kovakuntoinen PEPO – K18-anniskelualue avoinna

FCV saa perjantaina 15.6 vieraita Lappeenrannasta, kun PEPO saapuu Vaajakoskelle. Sarjataulukossa toisena oleva PEPO ei ole alkukauden kahdeksassa ottelussa kärsinyt ainoatakaan tappiota. FC Vaajakosken päävalmentajan Mika Järvisen mukaan vierailijat ovat sarjan pelaavin joukkue.

Kotijoukkue FCV:n maalinteko on edellisissä otteluissa ollut vaikeaa. Viimeisessä neljässä ottelussa joukkue on tehnyt vain kolme maalia. Otteluista kolme on niin ikään päättynyt tappioon. Yksi otteisiin vaikuttava tekijä on ollut muun muassa loukkaantumisista johtuneet pakolliset kokoonpanomuutokset.

FCV on päästänyt tällä hetkellä A-lohkon joukkueista vähiten maaleja (5kpl). Tämä on perjantainakin avainasemassa. Vastahyökkäyksiin luottavan FCV:n on pidettävä PEPO poissa tulostaululta ja viimeisteltävä omista tilanteista hyvällä prosentilla. Siinä on yksi lääke kolmen pisteen ottamiseen.

Valmentaja Järvinen peräänkuuluttaa suurta sydäntä:

”Meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon, kun jokainen kentällä oleva laittaa kaikkensa peliin”

Seuraa tätä:

PEPO on ollut murhaavan tehokas alkukaudella erikoistilanteissa. Kotijoukkueen on oltava alusta asti hereillä erityisesti kulmapotkuissa.

Edelliset kohtaamiset:

Kaudella 2016 joukkueet pelasivat Kakkosta samassa lohkossa. Tuolloin molemmissa kohtaamisissa nähtiin kotivoitto, kun FCV voitti PEPOn Vaajakoskella 2-1 ja Lappeenrannassa kotijoukkue oli selvästi parempi maalein 4-0.

Sarjataulukko & tilastot: Palloliitto.fi

Anniskelualue Vaajakosken kentän katsomossa

Perjantain ottelusta eteenpäin FC Vaajakosken otteluissa on myös anniskelualue. Myynnistä vastaa paikallinen Friends Pub. Alue sijoittuu katsomon uimahallin puoleiseen päätyyn. Alue on K18 ja se aukeaa klo 18.

PÄÄSYLIPUT 7€