Kotiavaus torstaina – Tervetuloa tapahtumatorille!

FC Vaajakosken miesten edustusjoukkue avaa kotiottelunsa helatorstaina 29.5 klo 15.00 Joensuun SC Riverballia vastaan. Tapahtuman alkutahdit lyödään tuntia ennen avauspotkua Tapahtumatorilla, jossa järjestetään varustepörssi. Paikalla ennen ottelua myös molempien joukkueiden päävalmentajat haastattelussa sekä kahvio.

Tapahtumatori järjestetään Vaajakosken Keskuskentän sisäänkäynnin ja FCV:n toimiston yhteydessä Vaajakosken kirjaston vieressä.

Päivän aikataulu

14.00 Tapahtumatori avataan, kahvio auki
14.30 Päävalmentajien alustukset otteluun
14.45 Kauden avauspuhe, puheenjohtaja Kari Hokkanen
15.00 Ottelu alkaa

Lisäksi ottelun puoliajalla FC Vaajakosken joukkueiden esittelyt!

Varustepörssi – kierrätä ylimääräiset varusteesi!

Varustepörssin tarkoitus on laittaa hyväkuntoiset, mutta käyttämättömät jalkapallo- /liikuntavarusteet myyntiin tai lahjoitettaviksi. Tässä on hyvä mahdollisuus saada esimerkiksi juuri aloittaneille pikkujunnuille uudenveroisia huippujalkineita ja muita varusteita pienellä rahalla.

Toimi näin: Kerää kodistasi kaikki tarpeeton ja ylimääräinen jalkapalloon tai liikuntaan liittyvät kengät, pallot, paidat ym. ja aseta niille mieleisesi hinta. Kirjoita hinta ja oma nimesi lapulle, jonka asetat vaatteen / varusteen sisälle helposti nähtäväksi.

Voit jättää varusteet torstaina klo 14.00 alkaen myyntipöydille tai tulla myymään ne itse. Voit tuoda varusteet seuran toimistolle jo aiemmin, jos et torstaina pääse tulemaan paikalle. Olen paikalla tiistaina klo 9-11.30, 16.30-18.00 ja keskiviikkona klo 9-11.30, 16.30-17.30. Soita ennen tuloasi, Sami Jylhä – 040-7096596.

Varustepörssi lopetetaan klo 14.50, jolloin myydyistä varusteista luovutetaan rahat ja myymättömät varusteet palautetaan tai laitetaan seuran toimistolle odottamaan noutoa.

TERVETULOA TEKEMÄÄN YHDESSÄ KAIKKIEN AIKOJEN FUTISKESÄÄ!

FC Vaajakoski ry, FC Vaajakoski edustus ja FC Vaajakoski jniorit