Kontio vahvistaa valmennustiimiä, treenit käynnistyvät

Risto ”Konna” Kontio on uusin lisäys FC Vaajakosken edustusjoukkueen valmennustiimiin. ”Olen innoissani saamastani mahdollisuudesta valmentaa Vaajakoskella miesten edustusjoukkuetta. FC Vaajakoski on hyvin organisoitu seura, jossa kentän ulkopuoliset asiat hoidetaan mallikkaasti, mikä antaa pelaajille ja valmennukselle hyvät lähtökohdat onnistuneelle kaudelle.”

Viime vuosina Vaajakosken Panda-areenalla on koettu paljon hienoja hetkiä ja nähty komeita maaleja, vaikka erikoisesti kaudella 2022 kotivoitto jäikin puuttumaan. Mitä ”Konna” odottaa tulevalta kaudelta?

”Lähden tulevaan kauteen innostunein ja odottavin tunnelmin. Pyrin tuomaan joukkueen arkeen laatua ja vaatimustasoa positiivisen tekemisen kautta. Uskon, että tulevalla kaudella näemme monipuolisesti hyökkäävän ja kurinalaisesti puolustavan joukkueen, jonka pelejä on viihdyttävä seurata.”

Tilanne pelaajasopimusrintamalla on positiivinen, kun sopimuksia on kasassa jo 14 kappaletta. Keskustelut pelaajien kanssa jatkuvat luonnollisesti edelleen ja joukkue aloittaa harjoittelun maanantaina 21.11.2022. Myös harjoitusotteluita on luvassa jo kuluvan vuoden puolella mm. Ilvestä vastaan.

Harjoituskalenteri viikot 47 – 48

Harjoittelu aloitetaan kokoontumalla Panda Areenalle Vaajakoskella klo 17.15. Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat Jyskän tekonurmella, jatkossa talviharjoittelu toteutetaan Vehkalammella.
Jos olet kiinnostunut joukkueessa pelaamisesta ota yhteys: sisu.etelalahti@fcvaajakoski.com tai 040-7382452