Kolme nuorta pelaajaa Vaajakoskelle

FC Vaajakosken pelaajarinki kasvaa kolmella uudella sopimuspelaajalla, kun JJK:n organisaatiosta vaajakoskelaisten ensi kauden ryhmään mukaan liittyvät Juuso Seuri, Santtu Toivari ja Saboor Salim. Jo aiemmin kettupaitojen nuorista sopimukset FCV:n kanssa ovat solmineet vasen puolustaja Niilo Pirttinen ja kymppipaikan roolissa viihtyvä Lari Liukkonen.

Seuraava ottelu: La 22.2. klo 18 FC Vaajakoski v Komeetat @ Vehkahalli

”Jätkät ovat painaneet nyt jo pidemmän aikaa hyvin hommia joukkueen mukana ja ovat osoittaneet pärjäävänsä vauhdissa mukana. Talven pelien perusteella selviää tarkemmin, mikä pelaajien rooli tulee olemaan pelikaudella. Nuorten pelaajien kohdalla tasaisuuden säilyttäminen harjoituksesta ja pelistä toiseen on ehkä se tärkein kehitettävä asia.”

Päävalmentaja Sami Okkonen

Tuoreimmista sopimuspelaajista Juuso Seuri pelasi jo viime vuonna täyden kauden aikuisten tasolla Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen voittaneessa JJK:ssa. Vuonna 2001 syntynyt keskikenttäpelaaja kerrytti peliminuutteja 19 ottelussa kaikkiaan 485. Tilille kirjautui myös yksi täysosuma, kun peluri venytteli riistaveteläisen AC Barcan maaliverkkoja heinäkuun alussa.

”Todella hyvä fiilis uudesta joukkueesta ja kauteen valmistautuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Olen innossani alkavasta kaudesta ja mahdollisuudesta kilpailla peliajasta Kakkosessa”

Juuso Seuri

Hyökkäyssuuntaan suoraviivaisena pelaajana tunnettu Seuri on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt edustaa kattavasti Jyväskylän eri joukkueita. Pelejä on JJK:n ohella kertynyt alle myös Blackbirdissä, Komeetoissa, JPS:ssä sekä Villiketuissa.

”Juuso on jo viime kauden pelannut miesten pelejä ja on vahva, nopea ja aggressiivinen joukkuepelaaja. Nyt hänellä on hieno tilaisuus ottaa seuraava askel pelaajana ylemmällä sarjatasolla.”

Sami Okkonen

Vuonna 2002 syntynyt Santtu Toivari täydentää FC Vaajakosken maalivahtiosastoa. Edellisellä kaudella nuori veräjänvartija pelasi JJK:n B-nuorissa.

”Tuntui hyvältä päästä kirjoittamaan sopimus ensimmäistä kertaa ja joukkuekaverit ovat ottaneet todella hyvin vastaan. Uskon, että tällä kaudella kehitystä tulee todella paljon ja parhaani teen joka treeneissä ja peleissä auttaakseni FCV:tä saavuttamaan tavoitteensa.”

Santtu Toivari

”Santun asenne on ollut heti marraskuusta asti huippuluokkaa. Hän tuo jokapäiväisellä tekemisellään hyvää kilpailuasetelmaa maalivahtiosastolle.”

Sami Okkonen

Myös Saboor Salim kuuluu Toivarin tapaan ikäluokkaan 2002. Hän lukeutui kaudella 2019 JJK:n P17 SM-sarjajoukkueen runkopelaajiin tehden kauden lopulla myös kolme maalia. Pelipaikkana Salimilla on hyökkääjän tai laiturin rooli.

”Olen tosi iloinen, että pääsen ensi kaudella pelaamaan FCV:n riveissä ja innolla odotan tulevaa kautta.”

Saboor Salim

”Saboor on juonikas pelaaja. Hän on päässyt pelillisesti koko ajan paremmin sisään ja tekemisen taso on parantunut jatkuvasti. Toivotaan, että sama nouseva trendi jatkuu. Lisäksi kuntotesteissä Saboor oli kaikista sopimuspelaajista kovakuntoisin.”

Sami Okkonen

Sopimuspelaajat 2020

 1. Ville Viljala
 2. Masa Malen
 3. Valtteri Lohi
 4. Toni Järvinen
 5. Aleksi Kaakinen
 6. Matias Kiesilä
 7. Teemu Roponen
 8. Toni Koskinen
 9. Santtu Laaksonen
 10. Peetu Lintinen
 11. Niilo Pirttinen
 12. Lari Liukkonen
 13. Ali Taleb
 14. Pyry Friman
 15. Niko Lohi
 16. Kimmo Huisman
 17. Tomi Karlstedt
 18. Saboor Salim
 19. Juuso Seuri
 20. Santtu Toivari