KeuPa ja FC Vaajakoski jatkavat yhteistyötä

FC Vaajakoski ja KeuPa jatkavat yhteistyötä

Keuruun Pallo ja FC Vaajakoski ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2022. Sopimuksen tarkoituksena on helpottaa pelaajaliikennettä, antaa pelaajille mahdollisuus kokea eri sarjatasoja ja luoda yhteisöllisyyttä keskisuomalaiseen jalkapalloiluun.

Yhteistyö on luontevaa jatkoa edellisten kausien toiminnalle. Kaudella 2021 KeuPan nuoria pelaajia vieraili FC Vaajakoksen edustusjoukkueen harjoituksissa ja pelaamassa A-nuorten mukana Ykkösessä. Myös KeuPan ulkomaalaisvahvistukset kävivät harjoituksissa kokeilemassa Kakkosen vauhtia.

KeuPa on tehnyt viime vuosina poikkeuksellisen aktiivista alueellista työtä jalkapallokulttuurin ja harrastajamäärien kasvattamisen eteen. Myös FC Vaajakosken jäsenmäärä on kasvanut muutaman viimeisen vuoden aikana jopa 40 prosenttia.

”Uskon että Jyväskylää ympäröivien kuntien seurojen elinvoimaisuus luo keskisuomalaiseen jalkapalloiluun hyvän pohjan ja sitä kautta vakaan tulevaisuuden. Yhteistyömme on molemminpuolista ja toimivaa. Toivottavasti me FC Vaajakoskena pystymme jatkossakin luomaan tunteen, että annamme enemmän kuin otamme”, kommentoi Vaajakosken urheilutoimenjohtaja Sisu Etelälahti.

”KeuPa on tenhyt viime vuosien aikana antoisaa yhteistyötä FCV:n kanssa. Tämä nyt tehty sopimus antaa KeuPan nuorille pelaajille mahdollisuuden päästä kokeilemaan ”siipiään” korkeammalle sarjatasolle. Sopimus tuo myös meille helpotusta mahdollisista loukkaantumisista aiheutuviin kokoonpano-ongelmiin.

KeuPa on kasvattanut pelaajamääriään vuosittain. Sopimus luo mahdollisuuden lahjakkaimmille pelaajillemme edetä jalkapallon parissa korkeammille sarjatasoille, johon emme yksin pystyisi,” kommentoi sopimusta puolestaan Keuruun Pallon jalkapallojaoston puheenjohtaja Kari Polviander.