Kestääkö FCV ennakkosuosikin paineet?

FCV kohtaa torstaina 5.7 kotonaan Kakkosen A-lohkon hännille tukevasti jumittuneen Laajasalon Palloseuran. Vierasjoukkue on hankkinut yhdessätoista pelaamassaan ottelussa ainoastaan yhden pisteen, maalieron ollessa 9-46.

”Sarjataulukon tuijottaminen ja varman voiton mielikuvan rakentaminen etukäteen ovat nyt pahimpia mahdollisia harha-askeleitamme. Maailma on pullollaan vastaavanlaisia tilanteita, että suosikkijoukkue on lähtenyt peliin ylimielisenä takki auki ja lopulta käteen onkin jäänyt pelkkä luu. LPS on vaarallinen vastustaja ja mitään menetettävää heillä ei ole.” – Mika Järvinen

FCV avasi edellisessä ottelussa vihdoin kotivoittotilinsä. Kolmen pisteen lisäksi kotiyleisöä ilahdutti kolme tehtyä maalia ja FCV:n kurssi näyttääkin kääntyneen pienen suvantovaiheen jälkeen.

FCV on ennakkosuosikki kaikilla mittareilla, mutta LPS:n aliarviointiin ei silti ole missään tapauksessa varaa. Tästä muistutuksena on sekin, että ainoan pisteensä vieraat ottivat sarjakärki PEPO:lta.

”Laajasalolaisten hyökkäyskalusto on osoittanut terävyytensä kauden aikana ja minkäänasteiseen välinpitämättömyyteen heidän kanssaan ei ole varaa. Nyt tehdään töitä henkimaailman asioiden kanssa ja peliin valmistautumisen on onnistuttava täydellisesti. Alkukauden 6-0 -vierasvoitollamme ei nyt ole mitään merkitystä. Ottelu käynnistyy 0-0 -tasatilanteesta ja pallo pomppii sille, joka sitä enemmän haluaa.” – Mika Järvinen

Seuraa tätä:

Vapautuiko FCV:n pelaaminen kotikentällä edellisen pelin voiton jälkeen? Hyökkäyspelaamiseen on alkanut löytyä kärsivällisyyttä ja puolustus on ollut tiivis koko kauden. Onnistuessaan pallonhallinnassa ja viimeistelyssä voiton avaimet on täysin kotijoukkueen hallussa.

Edelliset kohtaamiset:

Joukkueet pelasivat toukokuun alussa vastakkain LPS:n kotikentällä. Tuloksena oli FCV:n murskaava 6-0-vierasvoitto.

PÄÄSYLIPUT 7€: zupticket.com

Tapahtumassa käy maksuvälineenä käteinen ja pankkikortti.