Kauden viimeinen kotiottelu — Gnistan saapuu Vaajakoskelle

FCV:n viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina klo 15 ja vastaan asettuu sarjataulukossa seitsemäntenä oleva Gnistan. FCV tarvitsee kahdesta viimeisestä ottelustaan voitot, jotta säilyminen Kakkosessa olisi mahdollista.

Viime viikonloppuna Vaajakoskella nähtiin todellinen trilleri, joka sinetöitiin vasta lisäajan kolmannella minuutilla, kun Peetu Lintinen viimeisteli FCV-JäPS -ottelun loppulukemiksi 3-3.

”Eihän tuo tasatulos kelvannut parhaalla mahdollisella tavalla kummallekaan joukkueelle, mutta henki pihisee edelleen. Säilymiseen tarvitaan ensi kierroksella suotuisaa tulosta PKKU – NJS pelistä ja sen jälkeen päätöskierroksella MYPA:lta ja JIPPO:lta apuja, joita uskon kyllä tulevan tarvittaessa. Nyt vain ladataan akut uudelleen lauantain kotiotteluun sarjaa lähes koko kauden viime viikkoon saakka johtaneen Gnistanin kaatoon.”
—Mika Järvinen JäPS-ottelun jälkeen

Lauantaina vastaan saapuu sarjan suosikkeihin kuulunut Gnistan, jolta FCV haki alkukaudella tasapelipisteen, kun kahdessa edellisessä kotiottelussa neljästi osunut Topi Järvinen pisti rankkarin sisään. Gnistan on käytännössä menettänyt mahdollisuutensa nousukarsintoihin, kun kautta on heilläkin kaksi ottelua pelaamatta ja ero lohkon kärjessä olevaan MYPA:an on viisi pistettä.

Kotijoukkueen taistelu putoamista vastaan on edelleen käynnissä, vaikka omissa käsissä se ei enää olekaan. Viimeisen säilyvän joukkueen paikalla on nyt NJS, johon FCV:llä on eroa neljä pistettä.

FCV on kerännyt kahdesta edellisestä ottelusta neljä pistettä, joten kaikki on vielä mahdollista. Launtaisen vastustajan Gnistanin kuuden ottelun tappioton putki puolestaan katkesi edellisessä ottelussa sarjakärki MYPAn vieraana. Gnistanille nostettiin ottelussa peräti kolme punaista korttia, joten vierailijoiden valmennusjohto joutuu muokkaamaan kokoonpanoaan runsaasti.

”Taistelu jatkuu ja koska pallo on pyöreä, niin mitä tahansa voi vielä tapahtua. Muutamia kolhuja on viikko paikkailtu. Pelipäivänä selviää ketkä saadaan kursittua kasaan ja taisteluvalmiuteen. Kentälle juoksee joka tapauksessa 11 takuulla kaikkensa peliin laittavaa miestä. Usko sarjapaikkaan ei ole vielä mennyt” —Mika Järvinen

Seuraa tätä:

FCV lähtee kahteen viimeiseen otteluun tilanteesta, jossa vain voitot kelpaavat. Edellisessä kahdessa ottelussa kotijoukkue on iskenyt peräti seitsemän maalia, joten launtaina voidaan odottaa raikkaasti hyökkäävää punapaitaista kotijoukkuetta. Topi Järvinen on osunut tällä kaudella jo kahdeksan kertaa. Heiluvatko verkot taas?

Edellinen kohtaaminen:

Joukkueet kohtasivat kesäkuussa Gnistanin kotikentällä, tuolloin ottelu päättyi pistejakoon numeroin 1-1. FCV:n maalin teki rangaistupotkusta Topi Järvinen.

Kaikki vielä kerran Vaajakosken stadionille!

LIPUT 7€: Zupticket.com

Tapahtumassa käy maksuvälineenä käteinen ja kortti.

Kioski ja Friends Pubin anniskelualue palvelee!