Kauden kotiavaus oli nihkeää ja maalikarkeloa

C-junnut avasi kotikauden nihkellä pelillä JJK98blue vastaan vaikka lopputulos ei sitä kerrokkaan 6-1 ja pinnat kotiin.

 

joukkueen otteessa näkyi selvästi harkkapelin tulos, jossa murskattiin JJKblue joukkue 21-0 joten lähtökohdat otteluun oli selvät mutta toisin kuitenkin hieman kävi joka osa-alueella pelissä oli parannettavaa ja JJK meinasikin päästä johtoon melkein alussa läpiajosta mutta selvittiin kiitos Kaapron joka otti läpiajon hienosti kiinni.

sitten aloitettiin nihkeätä nyhjäystä kuljetettiin palloa aivan liikaa ja syötöt ei mennyt kohdilleen oltiin flegulla asenteella matkassa kun taas vastustaja oli pirteä ja pääsi muutamaan lisäotteeseen kokeilemaan kaapron kykyjä mutta kaapro veti piteämmän korren.

20 minuutin kohdalla saatiin hienon kuvion jälkeen muuramen lahja Matsonin jalkavapaaksi 20 metrissä ja viuhuva veto painui sisään vasempaan ylänurkkaan vaikka vastustajan maalivahti sai näppejä väliin. Tilanne 1-0 maalin jälkeen saatiin hieman otetta pelistä ja päästiin maalinteko paikkoihin mutta ei sisään, painostettiin lisää ja saatiinkiin muutama vaarallinen kulma mutta taas ei sisään sen jälkeen saatiin vapari oikealta 30 metristä ja keskikentän työmyyrä Jonttu oli eksynyt päänsä kanssa paikalle ja tilanne 2-0.

Tämän jälkeen Petsku s.99 aloitti omat maalikarkelot ja laittoi pelivälineen pömpeliin 4 kertaa

eka maali syntyi taistelun jälkeen 6 metristä oikeaan ylänurkkaan ja mentiin tauolle tilanteessa 3-0

Toisen jakson alussa JJK sai hieman otetta meidän jatkaessa huolimatonta pelaamista ja saikin hyvän painostuksen päätteksi vaparin 25 metristä ja veto oli kyllä mahtava ja painui maalin perukoille ja peli tilanteeseen 3-1.

mutta nyt oli Petskun vuoro jatkaa maalitehtailua illan toinen maali syntyi inhottavasta roikkuvedosta 23 metristä auttamattomasti hölmistyneen maalivahdin ja kolmas maali oli toisinto ekasta maalista ja kun tämä ei riittänyt päätti petsku vielä roikottaa illan neljännen maalin 30 metristä ja pinnat kotiin lukemin 6-1 vaikka lukemat oli 6-1 niin pelillisesti emme esittäneet vahvaa osaamista mutta tästä on hyvä parantaa.
2 peliä ja 2 voittoa

katso maalintekijät