Kauden ensimmäinen paikallismatsi siirtyy, uusi pelipäivä elokuussa

FC Vaajakosken ja JJK:n odotettu kohtaaminen siirtyy. Alkuperäisessä otteluohjelmassa pelipäiväksi oli merkitty torstai 10.6., mutta vähintäänkin epävarmat näkymät koronarajoitusten suhteen pakottivat ottelusiirtoon.

Seurat ja Palloliitto pääsivät yhteisymmärrykseen ottelun siirrosta jo viime viikolla. Kun asetettuun määräaikaan mennessä rajoitusten purkamisesta ei tullut riittävästi positiivisia uutisia, ottelu siirrettiin elokuulle.

FC Vaajakoski – JJK -ottelun uusi pelipäivä on torstai 12.8.

Kaudella 2020 FC Vaajakosken ja JJK:n kohtaamiset olivat kaikin puolin menestys. Otteluissa ylitettiin kahdesti 1500 katsojan raja eikä pelikentän tapahtumat jättäneet ketään kylmäksi.

”Ottelun henkinen ja taloudellinen merkitys on valtava. Kukaan ei halua pelata näitä otteluita ilman yleisöä tai rajoitetulle määrälle katsojia. Aivan viime hetkeen emme voineet odottaa päätöksen suhteen, sillä tämän kokoluokan tapahtuma vaatii runsaasti järjestelyitä. Siirto aiheuttaa tietysti pienen otteluruuhkan, mutta katsoimme tämän kokonaisuuden kannalta parhaaksi ratkaisuksi. Samalla tämä antaa Vaajakosken nurmelle lisää aikaa kasvaa hyvään kuntoon loppukautta varten.” – Sisu Etelälahti