Kärkiottelusta tasapeli

JIPPO – FCV 1-1 (0-0)

FCV pelasi sunnuntai-iltana Joensuussa JIPPOa vastaan. Takavuosilta tuttu vastustaja on sarjan ennakkosuosikkeja ja kahden kärkijoukkueen kohtaaminen muodostui hyvätasoiseksi otteluksi.

FCV hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja loi tukun erinomaisia maalipaikkoja. Peetu Lintinen pääsi kokeilemaan muutamaan otteeseen ja Arjan Goljahanpoor laukoi kertaalleen läheltä, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Toisella jaksolla kotijoukkue paransi peliään huomattavasti ja FCV oli etenkin puoliajan alussa vaikeuksissa. JIPPO hankki keskialueella vapaapotkuja liukuhihnalta ja 57. minuutilla joensuulaiset saivat lopulta tulosta aikaiseksi. Vapaapotku leijaili rangaistusalueelle Antti Åken otsaan ja siitä maaliin, vieden kotijoukkueen johtoon.

Maalilla erinomaisesti pelannut Ville Viljala piti FCV:n mukana ja hyökkäyspäässä alkoi takaiskun jälkeen jälleen tapahtua. Peetu Lintinen laukoi ensin tulisesti kaukaa ylärimaan ja 73. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteessa Arjan Goljahanpoor nosti pallon maalille, josta se JIPPO-puolustuksen avustuksella päätyi lopulta maaliin. Osuma merkittiin Aleksi Kaakiselle.

Tasapelipiste oli Joensuun reissulta hyvä saldo. Ottelut jatkuvat perjantaina kotiottelulla Vaajakoskella Kurkimäen Kisaa vastaan.

Avauskokoonpano:

2 Kaakinen Aleksi
3 Owenvbiugie Frison
4 Ala-Porkkunen Joona C
8 Järvinen Toni
9 Huisman Kimmo
10 Goljahanpoor Arjan
13 Lintinen Peetu
17 Kiesilä Matias
20 Karlstedt Tomi
30 Viljala Ville
33 Haapasaari Juuso

Vaihdossa:

15 Hokkanen Arttu
21 Meriläinen Waltteri
22 Jabang Saikou
25 Al-Faywz Bahaa Tareq Lateef
27 Järvi Jani