Junioricupin voitto Vaajakoskelle

Asetelmat otteluun olivat mitä hekumalliset olihan kauden avaus Keupaa vastaan pelattu korttishow’lla

Poikien takaraivossa painoi hieman Palokkaa vastaan pelattu tasapeli ja siitä pelistä otettiin viimeisin 10 minuutin taistelu asenne junioricupin finaali otteluun, että asenne pitää olla kohdillaan.

 

Aloitettiin peli hieman varovaisesti ja pallot ei oikein tahtonut pysyä lapikkaassa mutta alettiin lämpenee niin kuin vanha diesel konsanaan.

Saatiin otetta peliin ja painostettiin mukavasti kunnes saatiinkin kulmatilanne ja kulmasta 20 minuutin kohdalla pääsi Matson päänsä kanssa väliin ja yläriman kautta sisään tilanteeseen 1-0.

sen jälkeen hallittiin peliä ja saatiin luotua muutama vaarallinen tilanne mutta ei sisään, kunnes 30 minuutin kohdalla Petsku sai jalan vapaaksi 25 metrissä ja roikotti tuttuun tyyliin pallon maalin perukoille maalivahdin katsellessa hölmistyneenä.

Tästä innostuneena koko FCV sai buustia lisää ja painostettiin hyvin vastustajan yrittäessä ottaa palloa pois siinä kuitenkaan onnistumatta sitten nähtiinkin tähän asti kauden hienoin maali Lodman oikea pakki nousi hyvin pallon kanssa omalta tontilta ja antoi pitkän syötön Petskulle, joka ei ottanutkaan haltuun vaan antoi pallon mennä ja vastustajan toppari seurasi Petskua jättäen näin tilaa Matskulle.

Matskulta pienet harhautukset ja toinen toppari kahville ja yksin maalivahtia vastaan upea sijoitus takanurkkaan peli 3-0 ja näissä tunnelmissa mentiin tauolle.

Toinen jakso kuuma keli ja kuumat tunteet

Lähdettiin ehkä turhankin löysästi toiseen jaksoon ja Keupa tuli uutta intoa puhkuen peliin ja saikin luotua muutamia vaarallisia tilanteita ja yksi niistä kantoi hedelmää ja kavennus läpiajosta 3-1 ja saivat siitä uutta nostetta peliinsä.

saatiin kuitenkin itseämme niskasta kiinni ja Keupa alkoi turhautumaan ja alkoi suu käymään ja jalat potkimaan muutakuin palloa ja sitten nähtiinkin kuumentumisen tunteet niin valmentajilla kuin pelaajilla Petsku ajettiin niinsanotusti pystyyn selän puolelta ja jäi makaamaan kentän pintaan , siitä alkoikin pieni kalabaliikki tuomareiden ja valmentajien välillä. Huoltokentälle ja saatiin Petsku silmien putsauksella ja suusta tyrehdetettyä veren vuoto ja kaveri takas kentälle.

Tilanteesta ei edes varoitus kun kaikki muut näkivät tilanteen mutta erotuomarikolmikko ei nähnyt ja jatkettiin sivuraja heitolla.

no se siitä jatkettiin peliä ja Keupa sai vielä yhden tilanteen ja Keupan hyökkääjä kaadettiin, ehkäpilkun arvoisesti mutta ei pillkkua.

siihen oikeastaan hyytyi vastustaja ja saatiin hyviä paikkoja mutta ei sisään saatiin muutamia kulmia lisää ja yhteen niistä oli eksynyt Jonttu joka toimitti pelivälineen sisään ja peli tilanteeseen 4-1 jonka jälkeen höntsäiltiin viimeinen kymppi ja näin poika matkusti Vaajakoskelle.