FCV juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan

/
Sami Rukkila

FC Vaajakosken 30-vuotista matkaa juhlitaan 26.-27.5.2023 Vaajakoskella. Perjantaina 26.5. on vuorossa juhlaottelu ja lauantaina 27.5. juhlagaala Jääskelän tilalla. Lisäksi lauantaina päivällä on tarkoitus pelata höntsäottelu Panda Areenalla.

Valmistautuminen juhlavuoteen on aloitettu jo hyvissä ajoin, kun seuran historiikin kirjoittaminen aloitettiin viime vuonna. Tästä on tarjolla esimakua seuran juhlagaalassa perjantaina 27. toukokuuta. Itse historiikki pyritään julkaisemaan vuoden 2023 aikana.

– Kolmessa vuosikymmenessä seura on kasvanut pienestä talkoohengellä pyöritetystä juniorijalkapalloseurasta ammattimaisesti johdetuksi, yhdeksi alueensa keskeisimmistä liikuttajista – lippulaivana Kakkosessa jo pitkään pelannut miesten edustusjoukkue. Tavoitteena on pian julkaista juhlakirja joka kertoo yleiskuvan seuran vaiheista ja tekijöistä vuodesta 1993 tähän päivään. VaPan ja Kuohun pitkän perinnön päälle on ollut hyvä rakentaa ja työ jatkuu, kommentoi hallituksen jäsen ja historia-työryhmän vetäjä Antti Laitinen.

30-vuotisjuhlaottelu FCV – Hercules pe 26.5.2023 klo 19.00

Juhlavuosi ei olisi mitään ilman juhlaottelua. Juhlaottelu pelataan perjantaina 26.5. klo 19.00 alkaen Panda Areenalla. Ennen ottelua seura järjestää perheen pienemmille tekemistä tapahtumatorilla, joka aukeaa klo 18.00 Panda Areenalla. Lisäksi seuran toimihenkilöille on luvassa omaa ohjelmaa ennen ottelun alkua.

–  Ensimmäinen kotiottelu Panda Areenalla, joten toivottavasti saamme katsomot täyteen porukkaa juhlaottelun kunniaksi ja kaiken tuen edustusjoukkueelle, toteaa seuran toiminnanjohtaja Sami Rukkila.

Juhlagaala Jääskelän tilalla la 27.5.2023 klo 18.00

Juhlagaala järjestetään Jääskelän tilalla. Ohjelmassa on FCV:n historiaa, huomionosoituksia, musiikkia ja erinomaista ruokaa tarjolla. Juhlagaalaan vieraaksi kutsutaan mm. kunniavieraita, pelaajia (entisiä ja nykyisiä) sekä kaikki seuran toiminnassa mukana olevat aikuiset. Juhlagaalasta on tarkoitus järjestää yhteisöllinen tapahtuma, jossa vietetään FCV:n syntymäpäiviä ja muistellaan vanhoja. Illalliskortin hinta on 45€.

Kesää kohti mennään hurjaa vauhtia ja kesäkausi on jo ovella. Toivottavasti FCV:n 30-v juhlavuodesta tulee kaikilla osa-alueilla unohtumaton.