Jori Särkkä liittyy edustusjoukkueeseen

Kokenut valmentaja Jori Särkkä toimii kaudella 2023 osana FC Vaajakosken edustusjoukkuetta maalivahtivalmentajan roolissa. Särkkä jatkaa edelleen myös JJK:n edustusjoukkueen valmennusryhmässä, mutta yhteistyön avulla laadukkaan maalivahtivalmennuksen saaminen myös Vaajakoskelle oli mahdollista.

Särkkä on vaikuttanut jyväskyläläisessä jalkapalloiluissa pitkään. Ennen nykyistä pestiään JJK:ssa, valmentaja toimi SJK:n ja KuPSin Veikkausliiga-joukkueissa. Taustaa löytyy myös Vaajakoskelta, sillä Särkkä oli Vaajakosken Pallon pelaaja-valmentaja vuosina 1988-89. 

“Erittäin positiivinen fiilis yhteistyöstä maalivahtivalmennuksen osalta seurojen kesken. Pre-season on alkanut sujuvasti. Maalivahdit vaikuttavat erittäin motivoituneilta tekemään tarvittavan duunin. Ilmapiiri on avoin ja innostunut, joten uskon veskareiden pystyvän vastaamaan nousevaan vaatimustasoon kauden aikana.”

Jori Särkän mukaantulo Vaajakoskelle on osa pidempiaikaista keskustelua ja tavoitetta tehdä tiiviimpää pelaajakehitysyhteistyötä seurojen välillä. Maalivahtivalmennus oli tässä hetkessä luonnollinen tapa tehdä yhteistyötä.

FC Vaajakoskella on nuori ja erittäin kehityskelpoinen maalivahtikolmikko, jota on tarkoitus auttaa eteenpäin kohti omaa huippuaan.

JJK Juniorit ja FC Vaajakoski ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan sekä yhteisjoukkuetasolla, kuin myös Jyväskylän Urheiluakatemian johtaman lajiohjelman puitteissa.