JIPPO tehokkaampi kenraalissa

FC Vaajakoski-JIPPO FT 2-4 (1-2). Maalit: Voikar, Salmi.

Kausikortit myynnissä – tue ja tilaa omasi nyt!

FC Vaajakoski aloitti viimeisen harjoitusottelun Comets’ Parkilla pirteästi, ja oli lähellä maalintekoa pariin otteeseen jo ensimmäisten minuuttien aikana. Vierasjoukkue pääsi kuitenkin otteluun mukaan ja joensuulaiset karkasivat jo kahden maalin etumatkalle, mutta juuri ennen taukovihellystä FC Vaajakoskelta Lennart Voikar onnistui kavennuksessa hienolla laukauksella. JIPPO meni heti kakkosjakson alussa 1-3 -johtoon ja noin tunnin pelin jälkeen FC Vaajakosken maalivahti Antto Mikkonen pysäytti vierasjoukkueen rangaistuspotkun. Punapaitojen 2-3 -kavennuksesta kymmenisen minuuttia ennen loppua vastasi Eero Salmi kulmapotkun jälkitilanteesta. Muutamaa minuuttia myöhemmin JIPPO iski lopullisen sinetin, kun pilkulta epäonnistunut japanilainen Yoshiaki Kikuchi tempaisi komealla vapaapotkullaan vieraiden voittolukemiksi 2-4.

Päävalmentaja Antti Neuvonen kommentoi ottelua:

− Tappio kenraalista tottakai harmittaa. Ei pelkästään tuloksen puolesta vaan myös esityksen puolesta. Tuntui että olimme askeleen jäljessä joka tilanteessa ja pelkäsimme enemmän virheitä kuin uskoimme onnistumisiin. Näin ollen JIPPO sai liikaa otetta pelistä. Sitä myötä he saivat myös erikoistilanteita ja paine ei hellittänyt meidän päästä. Ehdottoman tyytyväinen olen kuitenkin miten käsittelimme ottelun sen aikana ja ottelun jälkeen. Ei vain ollut meidän paras päivä…

Tuloksellisesti heikompi kenraaliharjoitus tietää toivottavasti parempaa ensi-iltaa. Tosipelinsä FC Vaajakoski aloittaa ensi viikon sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Kakkosen sarja-avauksessa OTP:n Oulussa.