JBK kaatui Vaajakosken auringon alla

Hieno voitto ja hieno ilta! JBK kaatui Matias Sarlinin hattutempulla 3-1!

JBK aloitti ottelun vahvasti ja piti palloa, mutta FC Vaajakoski toipui ja käytti paikkansa tehokkaasti. Muutama loukkaantuminen ensimmäisellä jaksolla vaikeutti vierailijoiden peliä, mutta myös FCV:n Tomi Karlstedt joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia.

Matias Sarlin vei kotijoukkueen johtoon 13. minuutilla tyylikkäällä puskulla. Toinen osuma nähtiin juuri ennen taukoa, kun Lari Liukkonen vapautti Sarlinin läpisyötöllä. Varma viimeistely tolpan juureen.

Kolmas osuma oli komea sommitelma, kun kentälle vaihdettu Kimmo Huisman nosti pallon Sarlinille maalin eteen, josta hyökkääjä ei erehtynyt.

JBK:n Jonas Emet onnistui vielä kaventamaan ottelun loppuminuuteilla. FCV:n peli oli ehjää ja puolustuksessa Santtu Laaksonen johti peliä upeasti.

”Selätettiin hienosti vaikea alku tänään. Vastustaja pysyi poissa maalipaikoilta alun ja lopun viisiminuuttisia lukuunottamatta. Pelissä näkyy ajoittain hienoja elementtejä, joiden määrää pyritään vielä jatkossa lisäämään. Tänään olimme vahva joukkue henkisellä tasolla ja kentällä jokainen pelaaja täytti roolinsa. Tästä on mainio jatkaa kohti ensi viikon derbyä.” -Sami Okkonen