FCV:n iltapäiväkerho Nappis liikuttaa

Vaajakosken liikuntahallilla on iltapäivisin kuulunut vallan riehakas tohina. Hallilla toimiva liikuntapainotteinen Nappis-jälkkäri aloitti syksyllä 2012 ja jatkaa elokuussa jo kolmannelle ”pelikaudelleen”. Samalla aloittaa myös toinen toimipiste Jyskän koululla. FC Vaajakoski on HJK:n ja KuPSin ohella kolmas suomalainen jalkapalloseura, jolla on oma iltapäiväkerho!

Nappiksen toimintaidea on yksinkertainen, mutta toimiva. Nappis tarjoaa 1-4. luokkalaisille mahdollisuuden monipuoliseen liikkumiseen ”parhaina tunteina” iltapäiväaikaan. Silloin kun hallit ja kentät ovat tyhjillään, ja lapsilla riittää vielä virtaa. Haluamme kuunnella lasten ääntä, ja tarjota heille mahdollisuus liikkua haluamallaan tavalla, luovasti.

Puitteet toiminnan pyörittämiseen liikuntahallin läheisyydessä ovat aivan loistavat. Urheilukenttä, liikuntasali, painisali, pururata hiihtolatuineen, kaukalo ja uimahalli ovat kaikki kivenheiton päässä. Henkilökunta on iloista ja liikunnallista sekä erittäin motivoitunutta työhön lasten parissa. Meille aktiivinen, liikkuva lapsi on se paras palkinto!

Tänä vuonna olemme järjestäneet muun liikunnallisen toiminnan ohessa jo erillisen uinti- ja luistelukoulun. Keväällä tarkoitus on pitää pieni, intensiivinen lajin starttikurssi halukkaille myös hiihdossa ja joukkuevoimistelussa. Starttikurssit tehdään usein yhteistyössä muiden seurojen ja yhteisöjen kanssa.

Jälkkäriin voi ilmoittautua hakemuksella, joka on tulostettavissa Jyväskylän kaupungin jälkkärisivuilta. Hakemus palautetaan koululle 30.4. mennessä koulun aukioloaikana. Valinnasta toimintaan tiedotetaan kirjeitse kotiin 31.5. mennessä. Valinta suoritetaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Lisätiedot:
Sami Jylhä /Nappis-jälkkärin vastuuohjaaja
puh. 040-7096596
sami.jylha@fcvaajakoski.com