Ilmoittaudu Kortteliliigaan

Kortteliliigan toiminta-ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille kaupunkia ja mukaan voivat tulla kaikki halukkaat 2007-2014 -syntyneet. Harjoittelu on leikinomaista ja monipuolista liikunta- ja lajitaitojen opiskelua pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Kaikissa harjoituksissa on muun ohella isossa osassa luonnollisesti jalkapallon pelaaminen. Kortteliliigassa korostetaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Ilmoittautuminen eri seurojen toimintaan tapahtuu pelaajan sukupuolen ja perheen asuinpaikan perusteella. JJK, JYPK ja FCV tarjoavat pelaajilleen samat edut ja yhtä laadukkaan toiminnan.

Tule mukaan ”kesän kivoimpaan juttuun”!

Hinta ja sisältö:

Kesän 2019 toimintamaksu on 28.4. mennessä ilmoittautuneilta 145 €. Maksu laskutetaan sähköpostitse. Mikäli sisaruksia on mukana kortteliliigassa (joko JyPK:n, FCV:n  tai JJK:n kortteliliigassa), ovat sisarukset oikeutettuja saamaan 15 € sisarusalennuksen.

28.4. jälkeen ilmoittautuneiden toimintamaksu on 160e.

Maksu sisältää:

  • Ohjatut harjoitukset ja pelit
  • Pelipaita
  • Pallo
  • Digitaalinen joukkuevalokuva
  • Vakuutus
  • Diplomi ja mitali
  • Sisäänpääsy JyPK:n, FCV:n ja JJK:n kotiotteluihin

Kortteliurheilukoulu on uusi konsepti, joka on luotu helpottamaan monia lajeja harrastavien lasten arkea. Yleisurheilu ja jalkapallo ovat erinomaisesti tosiaan tukevia lajeja ja niissä on paljon samoja harrastajia. Kortteliurheilukoulussa pystyy yhdistämään nämä kaksi harrastusta. Toiminnan perusideat ovat syntyneet jalkapallossa tutuksi tulleesta Kortteliliigasta ja yleisurheilun Urheilukoulu -toiminnasta. 

Voit ilmoittautua tällä lomakkeella myös Kortteliurheilukouluun.