Historiallinen kuudes tappioton ottelu

FC Vaajakoski kaatoi Kajaanin Hakan värikkäiden vaiheiden jälkeen 5-3 (3-3).

Voitto on vaajakoskelaisten kolmas peräkkäinen kotinurmella ja samalla saavutettiin historiallinen kuudes peräkkäinen tappioton ottelu Kakkosessa.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin edellisen kotipelin tapaiset maalijuhlat kummankin joukkueen tehdessä kolme maalia. KajHa karkasi jo 0-2 -johtoon, kun pelikellossa oli minuutteja vasta tusinan verran. Toni Järvinen kavensi vartin kohdalla, mutta vierailijat kasvattivat johtonsa hetkeä myöhemmin taas kahteen maaliin. Järvisen illan toisella osumalla ja Peetu Lintisen rankkarista syntyneellä osumalla kotijoukkue kuroi kuitenkin vastustajan karkumatkan kiinni. Toinen puolikas oli tarkempaa peliä, mutta viimeisen kymmenminuuttisen aikana FCV ratkoi pelin Tomi Karlstedtin tehdessä kauden ensimmäisen maalinsa ja Toni Järvisen viimeistellessä hattutempulla loppuluvut 5-3.

”Jalkapallo-ottelu on parhaimmillaan täynnä suuria tunne-elämyksiä ja taas tarjottiin kotiyleisölle koko rahan edestä jännitystä. Vastustaja kävi avausjaksolla kolmesti hätyyttelemässä meidän maalia ja vastaavasti me rakennettiin varmastikin lähes tusinan verran hienoja tilanteita kajaanilaismaalille. Toinen jakso oli tahmeampi ja syöttöpelimme epätarkkuus sekoitti pelaamistamme. Oli tämä myös vastustajankin hyvyyttä osittain, mutta kun ollaan huikeassa flow-tilassa, niin ollaan sitten. Viime aikoina pelien loput ovat olleet meidän vahvuutemme ja niinhän kävi nytkin. Ansaittu voitto pelitilanteisiin nähden meille ja parasta tässä on seurankin kannalta se, että nyt putoamispeikko on selätetty kaikkien matemaattistenkin laskelmien jälkeen reilu kuukausi ennen sarjan päättymistä.” – Mika Järvinen

Aloituskokoonpano

2 Kaakinen Aleksi
3 Malen Masa RESMARINE
5 Kilpeläinen Olli LISÄPALVELU OY
6 Laaksonen Santtu RAKENNUSTOIMISTO ALONEN
7 Suoraniemi Samu RESMARINE
8 Järvinen Toni SULUN KIINTEISTÖNHOITO
10 Lohi Valtteri
12 Friman Pyry
13 Lintinen Peetu KULJETUSLIIKE RAHIKKALA
20 Karlstedt Tomi
25 Lohi Niko FINCAR SERVICE

Vaihtopelaajat

9 Huisman Kimmo KARAOKEPUB RESINA
17 Kiesilä Matias
19 Koskinen Toni
26 Taleb Ali
27 Järvi Jani
33 Haapasaari Juuso FIXULUX

Maalit:

16 Heiskanen Joona 7′
15 Jawanmiri Karzan 13′
8 Järvinen Toni 15′
18 Chukwu Callistus 18′
8 Järvinen Toni 26′
13 Lintinen Peetu 39′
20 Karlstedt Tomi 84′
8 Järvinen Toni 87′

Vaihdot:

6 Laaksonen > 9 Huisman 75′
7 Suoraniemi > 33 Haapasaari 76′
8 Järvinen > 19 Koskinen 89′