Hieno vierasvoitto kauden avauksessa

FCV haki Joutsenon Kultsulta kolme pistettä kauden avausottelussa helatorstaina 5.5.

Kultsu hallitsi ottelua ensimmäisellä puoliajalla, mutta kotijoukkue ei kovin vaarallisille paikoille päässyt. FCV:n kärkimies Tomppa Karlstedtille aukesi ensimmäisen jakson lopussa hyvä tekopaikka, mutta sitä eivät vieraatkaan saaneet käytettyä.

Toiselle puoliajalle valmentaja Järvinen muutti joukkueen ryhmitystä ja tulosta alkoi tulla. Uusi vaihde oli silmässä heti avauspotkusta asti ja Santtu Laaksonen vei vieraat johtoon kun kellossa oli 47 minuuttia. Karlstedt vapautti Sanen läpiajoon ja tarkka tuikkaus upposi ohi Kultsun maalivahdin Saku Pesosen.

Toinen osuma nähtiin vain hetken kuluttua. Pesonen nousi puskemaan korkean pallon pois rangaistusalueelta, mutta kaari jäi lyhyeksi. Laaksonen otti pallon nopeasti haltuun ja tykitti vasurillaan pelivälineen etuyläkulmaan.

Lopun paikoista huolimatta lisämaaleja ei nähty, joten FCV sai viedä mukanaan erittäin maistuvan pistepotin. Juuso Haapasaari debytoi punapaidassa pelaten toisen puoliajan.

Seuraava ottelu pelataan jo tulevana sunnuntaina vieraissa Gnistania vastaan. Ensimmäinen kotiottelu 14.5 JäPSiä vastaan.


Maalikooste