Heikki Nurmi A-junioreiden päävalmentajaksi

FC Vaajakosken A-juniorit saavat vahvistusta valmennusosastolleen, kun kokenut Heikki Nurmi aloittaa päävalmentajana kuluvan kauden jälkeen. Tänä vuonna ensimmäistä kauttaan pelaavaa joukkuetta on valmentanut Jarkko Kivi, joka jatkaa joukkueen mukana apuvalmentajana. 

”Kiven johdolla A-nuorten pelaaminen on kehittynyt paljon. Ensi kaudella pelaajat ovat vuoden vanhempia ja toiminnan taso ja tavoitteet asetetaan jälleen korkeammalle. Jatkuvuuden kannalta on hyvä asia, että tulevan kauden valmennustiimi on jo entuudestaan toisilleen tuttuja. Luvassa on varmasti hieno kausi.” – Sisu Etelälahti

Heikki Nurmi FC Vaajakosken A-junioreiden päävalmentajaksi

Heikki Nurmi vaihtaa Vaajakoskelle JJK:sta, jossa on valmentanut viimeisimpänä U16-joukkuetta. Nurmen valmennusura alkoi Forssassa 90-luvulla ja sen jälkeen kokemusta on kertynyt JJK:n junioreiden lisäksi seuran edustusjoukkueesta sekä Äänekosken Huimasta. JJK:n ja FC Vaajakosken nykyisistä edustusjoukkueista löytyy useita Nurmen valmennuksessa olleita pelaajia.

Nurmi on suorittanut UEFA A -valmentajalisenssin, JVK:n sekä toiminut Palloliiton Tutor-valmentajana.

”Valmennusfilosofiaani kuuluu tiivis ja aktiivinen puolustuspeli, puolustuksen ja hyökkäämisen tasapaino sekä nopea tilanteenvaihtopelaaminen. Odotan saavani joukkueeseen urheilullisia ja sitoutuneita pelaajia.”

”A-nuorten rooli FC Vaajakosken pelaajapolussa on tärkeä edustusjoukkueen näkökulmasta. Uudesta A-nuorten ryhmästä Eetu Kuusrainen nousi jo ryminällä edustusjoukkueen mukaan isoon rooliin, pelaten mm. kauden ensimmäisessä derbyssä koko ottelun. Eetu (s. 2003) on Palokan Riennon kasvatteja.” – Etelälahti

Kaudelle 2022 otetaan mukaan uusia innokkaita pelaajia

Lisätietoa A-junioritoiminnasta
Sisu Etelälahti
040 – 738 2452
sisu.etelalahti@fcvaajakoski.com