Harrison De Nicolo vahvistaa hyökkäystä

FC Vaajakoski on tehnyt sopimuksen Harrison De Nicolon kanssa. Hyökkääjä on syntynyt Australiassa Victorian osavaltiossa suurkaupunki Melbournen Fitzroyn lähiössä kesäkuussa 1999. Australian kansalaisuuden ohella hän omistaa myös Italian passin.

”Harry” saapui FC Vaajakosken testiin maaliskuun puolenvälin jälkeen ja teki nopeasti vaikutuksen osaamisellaan. 22-vuotias pelaaja on ehtinyt pelaamaan punapaitojen väreissä kahdessa harjoitusottelussa, joissa hän onnistui jo kertaalleen myös viimeistelyssä. Lähestyvä kausi tulee olemaan De Nicololle ensimmäinen Suomessa.

”Olen erittäin iloinen saadessani olla täällä. Tunnen sopeutuvani hyvin ja aloitan kauden innolla. Tykkään pelata suoraviivaisesti ja auttaa joukkuetta maaleilla ja syötöillä. Olen tehokkaimmillani boxin sisällä ja sen ympäristössä. Sen haluan näyttää tällä kaudella.

Viime kaudella minulla oli Ruotsissa joukkuekavereita, jotka suosittelivat pelaamista Suomessa, joten päätin tulla tänne. Nyt olen keskittynyt saamaan itseni täyteen kuntoon ja voittamaan!” – Harrison De Nicolo

Päävalmentaja Sami Mustalampi luonnehtii tuoretta vahvistusta seuraavasti.
”Harry tuo meille leveyttä hyökkäyspelaamiseen. Hän on rohkea ja osaa hyvät laukaukset. Uskon, että yleisö tulee nauttimaan hänen esityksistään.” – Mustalampi

Oikeajalkainen hyökkääjä kertoo, että hänen idolinsa oli Didier Drogba aina siitä saakka, kun jalkapallon seuraaminen nuorena alkoi. Näin omaksikin pelipaikaksi kentällä valikoitui Drogban tapaan hyökkääjän rooli, jolla paikalla hän on koko uransa pelannut. Juniorivuosinaan De Nicolo pelasi ensin kotimaassaan Australiassa ja sittemmin Kreikassa mainiten itse saaneensa upeita muistoja matkan varrelta.

Myös aikuisten tasolla 183-senttinen hyökkääjä on esiintynyt Kreikassa parin vuoden verran edustaen PS Kalamataa ja AOK Kerkyraa. Parhaimmillaan hän pelasi kaudella 2019-20 jopa Super League Greece 2:ssa, joka on Balkanin niemimaan eteläkärjessä sijaitsevan valtion toiseksi korkein sarjataso.

Viime kauden loppupuoliskolla De Nicolo käväisi pelaamassa Ruotsissa Nordvärmland FF:n paidassa länsinaapurin neljänneksi korkeimmalla tasolla Division 2:ssa. Siellä hyökkääjä onnistui iskemään tärkeitä maaleja, joiden avulla joukkue säilytti sarjapaikkansa.

FC Vaajakoski toivottaa Harrison ”Harry” De Nicolon tervetulleeksi joukkueeseen!