Harjoitusottelusta voitto

FC Vaajakoski – MiPK 2-1 (1-0)
Avauspuolikkaalla FCV teki selkeähköllä pallonhallinnallaan Pallo-Kissoista varsin aseettoman. Tilanteet olivat melko vähissä myös Vaajakosken osalta. Maalihanat saatiin auki kuitenkin pelin 35. minuutilla, kun Matias Sarlin sai boksissa pallon haltuunsa Saboor Salimilta ja tähtäsi pelivälineen hallitusti ohi Pallo-Kissojen maalivahdin. Tilannetta edelsi Ville Viljalan kantava avaus, joka aiheutti päänvaivaa vieraiden alakerrassa.

Toisella puoliskolla kotijoukkueen hallinta jatkui ja maalitilanteita oli tarjolla huomattavasti ensimmäistä jaksoa enemmän. Heti alussa punaisilla oli parikin hyvää mahdollisuutta lisätä johtoaan Niilo Pirttisen ja Salimin suoritusten myötä, mutta näistä paikoista ei poikkihirttä lähemmäksi päästy. Seuraavaa tilannettaan FCV ei kuitenkaan enää jättänyt hyödyntämättä. Sarlin irtaantui Aleksi Kaakisen pitkästä avauksesta ja sijoitti verkkoon päivän toisen osumansa. Tunnin paikkeilla Salimilla oli paikka, mutta yritys lipui ohi vasemman tolpan juuresta. 66. minuutilla mikkeliläisillä oli mahdollisuus kavennukseen pilkulta. Tauolla Vaajakosken maalille vaihdettu Severi Ikäheimo venyi kuitenkin näyttävään torjuntaan. Kamppailun viimeisestä osumasta vastasi loppuhetkillä MiPK kotijoukkueen suosiollisella avustuksella.

”Tänään nähtiin pelissä jo ilahduttavan paljon harjoiteltuja asioita. Paljon on toki töitä tehtävänä, mutta harjoituskentällä on vielä 3 viikkoa aikaa hioa peliä parempiin uomiin. Tämän päivän ongelmakohdat ovat hyvinkin korjattavissa olevia asioita. Iloa toi myös se, että muutama pelaaja todella tänään tarrasi mahdollisuuteensa näyttöpaikan saatuaan. Tästä on mukava jatkaa ensi viikkoon.” – Sami Okkonen

Harjoituspelit FC Vaajakosken osalta jatkuvat viikon kuluttua, jolloin vastustajaksi saapuu Kakkoseen noussut Peli-Karhut Kotkasta.