Haetaan liikunnanohjaajaa työsuhteeseen

FC Vaajakoski hakee liikunnanohjaajaa työsuhteeseen – Lähetä hakemus viimeistään 30.12.

FC Vaajakoski ry on lähes 500 jäsenen kasvava jalkapalloseura Jyväskylän kaupungin Vaajakoski-Jyskä suuralueella ja tämän lähialueilla. Jalkapallotoiminnan lisäksi työntekijämme jalkautuvat arkipäivisin alueen kouluihin ja päiväkoteihin ohjaamaan iltapäiväkerhoja ja välituntiliikuntaa.

Etsimme joukkoomme innostuneita tekijöitä, jotka ovat halukkaita kehittämään seuraa ja itseään. Toimimme yhteistyössä erilaisista taustoista olevien henkilöiden ja tahojen kanssa, joten etsimämme henkilöt ovat joustavia ja yhteistyökykyisiä.

Liikunnanohjaajan tehtävä sisältää iltapäiväkerhon eli Jälkkärin vastuuohjaajan työtehtävät (noin 27h/vko lukuvuoden aikana). Lisäksi työtehtävää on mahdollista täydentää muilla kouluilla olevilla kerhoilla ja välituntiliikunnalla sekä seuran järjestämissä tapahtumissa. Jo koulutettujen liikunnanohjaajien lisäksi tehtävä on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksen yhteydessä. 

Tehtävä soveltuu hyvin myös tavoitteellisille valmentajille ja pelaajille, jotka haluavat yhdistää liikunnanohjaajan työn ja valmentamisen/pelaamisen FC Vaajakosken paidassa. Työ alkaa viimeistään 10.1.2022, jota edeltävällä viikolla perehdytetään työhön. Aikaisemmasta kokemuksesta riippuen perehdytys jatkuu tammikuun ajan osana työtä.

Tarjoamme sinulle

  • Vastuuta ja vapautta työtehtävien toteuttamisessa
  • Elinvoimaisen, korona-aikanakin kasvaneen seuran
  • Vapautta täydentää työtä muilla tehtävillä, kouluttautumisella, valmentamisella tai pelaamisella
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

Edellytyksenä tehtävään on joko soveltuva tutkinto tai työn ohessa suoritettava oppisopimuskoulutus. Lisäksi tehtävien laadukas suorittaminen vaatii sinulta

  • Intoa työskennellä lasten kanssa
  • Yhteistyökykyä ja oppimisen halua
  • Positiivista asennetta

Näin haet

Lähetä lyhyt (max 2 sivua) vapaamuotoinen hakemus PDF-tiedostona sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@fcvaajakoski.com viimeistään 30.12. klo 23:59. Haastattelemme soveltuvia hakijoita tarvittaessa jo ennen hakuajan päättymistä. Vastaa hakemuksessasi ainakin seuraaviin kohtiin:

  • Koulutustausta tai kiinnostus oppisopimuskoulutuksesta
  • Aikaisempi soveltuva työkokemus
  • Kiinnostus työtehtävien täydentämiseen valmentamisella tai pelaamisella seurassa

Lisätietoja antaa iltapäiväkerhoista vastaava Juuso Heikkinen ja puheenjohtaja Lassi Paavolainen.

Juuso Heikkinen
0401603208
juuso.heikkinen@fcvaajakoski.com

Lassi Paavolainen
0407183690
puheenjohtaja@fcvaajakoski.com