Genc Kovaqi FCV:n kärkeen

Viime kaudella A-poikien SM-sarjassa yhdeksän maalia pommittanut 1997-syntynyt isokokoinen hyökkääjälupaus Genc Kovaqi on allekirjoittanut kautta 2016 koskevan pelaajasopimuksen FC Vaajakosken kanssa.

Kovaqi on harjoitellut osittain jo vuodenvaihteesta lähtien FCV:n mukana.

”Genc on ottamassa isoa askelta kohti miesten maailmaa. Perusasiat ovat kunnossa ja potentiaalia kehittyä kovaksi hyökkääjäluuksi omia vahvuuksiaan vahvistamalla on valtavasti, mutta vain kova ja pitkäjänteinen työ tuo tulosta. Oikotietä jalkapallouralla menestymiseen ei ole. Meillä FCV:ssä on nyt vastuu antaa paras mahdollinen tuki ja osaaminen Gencille.”Mika Järvinen

Jyväskylän Komeettojen kasvatin siirto JJK:n riveistä FCV:een on hyvä osoitus seurojen toimivasta yhteistyöstä. Alkuvuoden Kovaqi harjoitteli kummankin seuran mukana ja pelasi samalla JJK:n riveissä A-nuorten SM-karsintasarjaa.

”Gencin siirrossa tässä vaiheessa kautta ei ole mitään dramatiikkaa. Kun asioista keskustelevat fiksut ja pelaajan kehittymisestä huolta kantavat ihmiset, niin lopputulos on tässä”, kiittelee Järvinen rakentavaa pelaajapolitiikkaa JJK:n ja FCV:n välillä.Mika Järvinen

Palloliiton Keski-Suomen Piirin mestaruusottelu FC Vaajakoski – JJK ensi keskiviikkona 9.3 klo 17.00 Vehkalammen hallissa. Vapaa sisäänpääsy.