Fysiikka- tai lajivalmentajaksi Keski-Suomen korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan miesten jalkapallojoukkueeseen!

FC Vaajakosken edustusjoukkue pelaa jalkapallon miesten kakkosdivisioonaa. Lisäksi seura käynnistää ensi kaudella A-junioreiden (2001-2003 -syntyneet) ikäkausitoiminnan. Joukkue tulee pelaamaan A-junioreiden ykkösdivisioonaa kaudella 2021. FCV etsii nyt ensi vuodelle fysiikka- ja lajivalmentajaa.

Fysiikkavalmentaja vastaa kaudella 2021 miesten edustusjoukkueen sekä A-junioreiden fyysisen harjoittelun ohjelmoinnista. Hän osallistuu molempien joukkueiden harjoituksiin (määrät sovittavissa erikseen) ja on osa tiiviissä yhteistyössä toimivien edustus- ja A-juniorijoukkueiden valmennustiimejä.

Lisäksi molemmat joukkueet etsivät riveihinsä apulaisvalmentajia. Apulaisvalmentaja voi toimia joko molempien joukkueiden, tai vain toisen joukkueen valmennustiimissä lajivalmentajana riippuen molempien osapuolien intresseistä.

Seura tarjoaa valmentajille mahdollisuuden kouluttautua sekä jatkuvan tuen FC Vaajakosken valmennuspäällikön sekä urheilutoimenjohtajan toimesta. Valmentajilta toivotaan aikaisempaa valmennuskokemusta joko fyysisen- tai jalkapallovalmennuksen osalta. Myös liikunta-alan- tai pedagogiset opinnot katsotaan eduksi valmentajarekrytoinnissa. Molemmista tehtävistä maksetaan erikseen neuvoteltava korvaus.

Lähde mukaan innostavaan ja kilpailulliseen toimintaan!

Lisätietoja:

Sami Okkonen
Edustusjoukkueen päävalmentaja
Valmennuspäällikkö
sami.okkonen@fcvaajakoski.com
050 343 1518

Mika Etelälahti
Urheilutoimenjohtaja
sisu.etelalahti@fcvaajakoski.com
040 7382452