FCV:n kohtalo kyseessä paikallispelissä ViPaa vastaan

FC Vaajakoski saa keskiviikkona vieraita Vihtavuoresta säilymisen kannalta elintärkeässä ottelussa. Ottelu pelataan Vaajakosken stadionilla alkaen kello 18:30.

Edellisenä viikonloppuna kotijoukkueen kääntymisen merkkejä näyttänyt kurssi ei saanut jatkoa, vaan reissu Haukiputaalle päättyi 1-0 tappioon. Viime aikoina myös sarjataulukon häntäpäähän valahtanut ViPa taisteli tasapelin WJK:sta. Edellisestä kolmesta ottelusta FCV:llä on kasassa yksi voitto ja kaksi tappiota. Vieraiden saldo on neljä pistettä. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen päättyi tasaisten vaiheiden jälkeen ViPan yllättävän suuriin voittolukemiin 4-1.

Paikallispelin panokset ovat normaaliakin kovemmat. Vierailijat ovat tipahtaneet ensimmäisen tippujan paikalle, joten pisteitä kaivataan myös Vihtavuoressa. Kotijoukkueen tilanne on vielä tiukempi. Käytännössä pelin idea on tulos tai ulos. Mikäli kotijoukkue ei peliä voita, voidaan haaveet säilymisestä jättää parin teoreettisen nuoran varaan. FCV lähtee paikallispeliin vahvalla ringillä, sillä joukkueella ei ole pahoja poissaoloja. Edellisestä pelistä poissaolleet Kalle Kautto ja Kerkko Huhtanen ovat mukana. Myös pitkään sivussa ollut Marcus Virtanen on kokoonpanossa mukana.

FCV toivottaa kaikki keskisuomalaiset jalkapallon ystävät tervetulleeksi jännittävään paikallisotteluun Vaajakoskelle. Aurinkoinen keli, suuri yleisömäärä ja tärkeä paikallispeli takaavat kuuman ja mielenkiintoisen ottelun.