FCV:n gaalaa vietettiin Urheilutalolla

FCV:n kaudenpäätösgaalaa juhlittiin sunnuntaina 15.10.2017 Vaajakosken Urheilutalolla. Vajaat sata henkeä osallistui rentoon tilaisuuteen, jossa palkittiin joukkueiden parhaita pelaajia ja muistettiin seuran talkoolaisia.

Ruotsalaisessa AIK:ssa pelaava Robert Taylor, joka on välillä ollut apuna FCV:n junnujen valmennuksessa, lähetti gaalaan videoterveiset. Roope muistutti, että junnujen tulee treenata kovaa. Urheilutalolla muisteltiin ilolla mennyttä kautta, syötiin herkkuja ja jutusteltiin. Yksi parhaista hetkistä Gaalassa oli kun FCV 08 -joukkueen pojat palkitsivat valmentajansa Joni Hirvosen. Edustusjoukkue muisti myös talkoolaisiaan, maan parhaita kuvaajia Otto Eskolaa ja Jäppistä sekä bussikuskiaan Veikko Koskista.
Kaikista juniorijoukkueet äänestivät pukukoppipelaajat ja valmentajat valitsivat ahkerimman harjoittelijan sekä kehittyneimmän pelaajan.

Palkitut pelaajat 2017

2010-11:
Pukukoppipelaaja: Leevi Friman
Ahkerin harjoittelija: Robin Honko
Kehittynein pelaaja: Paavo Mustalampi

2009:
Pukukoppipelaaja: Eetu Friman
Ahkerin harjoittelija: Emil Lemmetty
Kehittynein pelaaja: Leevi Raitanen

2008:
Pukukoppipelaaja: Iikka Vaara
Ahkerin harjoittelija: Rene Honko
Kehittynein pelaaja: Veikka Berg

2007:
Pukukoppipelaaja: Heikki Kettunen
Ahkerin harjoittelija: Karo Avikainen
Kehittynein pelaaja: Tomas Gonzalez Kalla

2006:
Pukukoppipelaaja: Noel Holmalahti
Ahkerin harjoittelija: Mikael Myhkyrä ja Eetu Lappalainen
Kehittynein pelaaja: Oliver Malmberg ja Eelis Tervo

2004-05:
Pukukoppipelaaja: Niko Karinen
Ahkerin harjoittelija: Aaro Viinikainen
Kehittynein pelaaja: Joona Korpi

Vuoden valmentaja: Paul Taylor
Paul on ainoa mahdollinen valinta vuoden valmentajaksi. Hän on valmentanut kaikkia FCV:n pelaajia nuorimmista junnuista aina edustusjoukkueeseen asti. Hän on aivan mahdoton, mutta samalla meille kaikille myös todella rakas.

Vuoden joukkueenjohtaja: Matti Välitalo
Vuodesta toiseen tämä mies jaksaa pitää huolta pojista ja valmentajista, järjestää parhaat
saunaillat pojille ja on myös mukana kehittämässä koko seuran toimintaa.

Vuoden kannustaja: 06 joukkue
Pojat kävivät ahkerasti ja äänekkäästi kannustamassa kesän aikana FCV:n edustusjoukkuetta. Hyvä pojat, ensi kaudella vielä enemmän meteliä katsomoon!

Vuoden Juniori: Konsta Lampila
Konsta on teknisesti muita edellä ja toivottavasti palkinnon saaminen motivoi harjoittelemaan
jatkossakin ahkerasti.

Edustusjoukkue:
Vuoden pelaaja: Tomi Karstedt

Satoja maaleja FCV:lle vuosien saatossa iskenyt 35-vuotias Tomppa vaihtoi tälle kaudelle topparin tontille. FCV:n puolustus piti vastustajat kurissa todella hyvin, sillä 18 ottelussa kertyi päästettyjä maaleja ainoastaan 13. Alakertaa johti entinen hyökkääjä, jonka pelisilmä toimi myös puolustaessa erittäin hyvin. Karlstedt kävi tietysti myös toisessa päässä, osuen vastustajan maaliin seitsemän kertaa.

Reds:
Vuoden pelaaja Timo Schultz

Aina paikalla, aina luotettava. Schultz on ensimmäinen nimi joka pöytäkirjaan piirretään. Kävi kauden päätösottelussa ihastuttamassa myös keskikentällä.

PuNaiset:
Vuoden pelaaja: Annika Nyyssönen
Annika on joukkueelle tärkeä pelaaja niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Sisukas taistelija ja PuNaisten puolustuksen yksi kulmakivi!

FCV:n punainen sydän -palkinto: Joonatan Liekkinen
Tämä nuori miehenalku omistaa niin FCV:n punaisen sydämen että hänen äitinsä on hänestä hyvin ylpeä. Tämä 12-vuotias poika sai erikoisluvan osallistua valmentajakoulutukseen ja on jo kaksi kesää toiminut kortteliliigan apuvalmentajana. Hän on myös tuomaroinut pikkujunnujen pelejä, sekä avustanut vähän isompienkin junnujen pelien tuomaroinneissa. Hänen oman ikäluokkansa joukkue loppui tänä kesänä FCV:ssä, mutta poika ei suostunut pukemaan minkään muun futisseuran paitaa päälle vaan jatkoi harrastusta mieluummin vuotta nuorempien joukkueessa.

Paul Taylor halusi palkita pitkään FCV:n toiminnassa olleita junioreita
Paulin valinnat: Pietari Lampila, Jasper Liekkinen ja Rene Honko.

Kiitoksia kaikille kaudesta 2017!
Liisa Liekkinen,
Toiminnanjohtaja
FC Vaajakoski

TallennaTallenna

TallennaTallenna