FCV:lle avaustappio

FC Vaajakoski koki ensimmäisen tappionsa Kakkosessa, kun MYPA haki perjantaina vieraspisteet Vaajakoskelta kauden viidennessä ottelussa.

FC Vaajakoski – MYPA 1-2 (0-2)
Pöytäkirja

Kotijoukkue FCV hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa, mutta vierailijat iskivät vaarallisesti vastahyökkäyksistä. Ensimmäinen maali syntyi sivusta tulleesta vapaapotkusta, jonka ohjasi päällään maaliin Jussi-Pekka Rämä 11. peliminuutin kohdalla. Toista maalia ei tarvinnut kauaa odotella, sillä MYPA iski jo viiden minuutin kuluttua uudelleen. FCV menetti pallon keskiviivan tuntumassa ja Tomi Räikkönen karkasi läpiajoon. Varma viimeistely ohi Ville Viljalan ja MYPA 0-2 -johtoon.

FCV sai luotua muutamia hyviä paikkoja. Toisella jaksolla Niko Lohi laukoi ylärimaan, mutta 51. minuutilla pallo saatiin maaliin saakka. Toppari Tomi Karlstedt nousi maalille ja iski irtopallon parista metristä sisään. Jakson loppupuolella mm. Peetu Lintiselle avautui hyvä maalintekopaikka, mutta tasoitukseen asti yritykset eivät riittäneet.

”Neljä peliä saatiin minimoitua virheet omassa puolustuspäässä, mutta viidettä ei enää kestetty. MyPa:n vastaiskut ja erikoistilanteet oli noteerattu, mutta valitettavasti kentällä juoksi ensimmäisellä puoliajalla haavoitettu fyysisesti miehekäs takavuosien Suomen mestarijoukkue ja mustelmia karttanut lähtökuoppiin jäänyt kotijoukkue. Toisella puoliajalla päästiin peliin jo mukaan, mutta ei saatu puristettua kahta maalia kovasta yrityksestä huolimatta. Hyvä muistutus tämä oli taas siitä, että yhdestäkään pelistä ei ole luvassa jatkossakaan pisteitä puolivaloilla” – Mika Järvinen

TallennaTallenna