FCV riepotteli LPS:aa vieraskentällä

Laajasalon Palloseura – FC Vaajakoski 0-6 (0-3)

FC Vaajakoski jatkoi otteluitaan voitokkaan Järvenpään vierailun jälkeen. Tällä kertaa vastassa oli Laajasalon Palloseura vieraskentällä Helsingissä.

FCV tuli otteluun hyvällä peli-ilmeellä. Pallo ja miehet liikkuivat vauhdilla, eikä kotijoukkue ollut pysyä mukana nopeissa hyökkäyksissä. Paikkoja osumiin oli jo aiemmin, mutta Jarkko Kosunen teki avausmaalin 17. peliminuutilla. Kosunen teki myös toisen, kun LPS-puolustus lahjoitti pallon Jakelle, joka odotti maltilla sopivaa rakoa ja sijoitti pallon maaliin toistamiseen. Ensimmäisellä jaksolla Topi Järvinen teki vielä yhden.

Toisella puoliajalla FCV jatkoi hyviä otteita ja loi lukuisia maalipaikkoja. Juuso Haapasaari nosti 48. minuutilla pallon maalin takarautaan, eikä kotiyleisö ollut uskoa silmiään. Ensimmäisessä ottelussa hattutempun täräyttänyt Matias Kiesilä viimeisteli tälläkin kertaa yhden ja loppulukemat sinetöi ensimmäistä Kakkosen otteluaan pelannut Joel Hakkarainen.

Puolustuspäässä Ville Viljala oli muutamissa LPS:n tilanteissa varma ja topparikaksikkona pelannut Santtu Laaksonen – Kimmo Huisman luki puolustukseen toimitetut pallot ja katkoi niitä hyvällä prosentilla.

Päävalmentaja Mika Järvinen yritti pysytellä viileänä varsin huikean aloituksen jälkeen:
”Joku voisi sanoa, että ollaan melkoisessa lennossa näin sarjan alkumetreillä. Nyt kaikille kuitenkin jäitä hattuun, sillä ei tämä tällaista tanssahtelua koko kausi voi olla. Kokoonpano on elänyt kahdessa ensimmäisessä pelissä roimalla kädellä, mutta pelaajat ovat kyllä vastanneet huutoon laajalla rintamalla hienosti. Jatkossa tuskin päästään puskista enää vastustajiamme yllättämään, joten siinäkin mielessä tämä leikki tulee kovenemaan entisestään, mutta sen lupaamme, että hiki tulee jatkossakin vastustajillemme”

Seuraava ottelu Viitaniemessä helatorstaina 8.5. klo 16, vastassa FC Viikingit!

Pöytäkirja

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna