FCV matkustaa lauantaina Joensuuhun Riverballin vieraaksi

Vain kolme päivää katkeran paikallistappion jälkeen on edessä reissu Joensuuhun missä sarjan jumbokamppailussa vastaan asettuu Riverball. Ottelu pelataan Rantakylän nurmella lauantaina klo 16 alkaen.

Vastaan asettuva Riverball on FCV:hen verrattuna vielä pahemmassa kiipelissä, sillä joensuulaisten pussiin on kertynyt vain neljä pistettä kauden 17 ottelusta. FC Vaajakoskella pisteitä on kasassa yhdeksän. Siinä missä FCV on edellisestä kuudesta ottelusta hävinnyt vain puolet, on Riverballilla takana 11 pelin tappioputki. Tappioista huolimatta Joensuussa riittää huumoria, kuten ottelun ennakostakin on nähtävissä: http://www.youtube.com/watch?v=sg13ZiEFMBA. Joukkueet kohtasivat keväällä viidennen kierroksen ottelussa Vaajakoskella, jolloin molemmat avasivat kauden pistetilin 1-1 tasapelillä.

Vaajakoskelaiset matkustavat Joensuuhun tavoittelemaan pistepotin muuttamista kaksinumeroiseksi ilman suurempia murheita. Edellisessä pelissä punaisen kortin saanut Joonas Laaksonen on pelikiellossa. Lisäksi jobin postia tuli Jasin Abahassisen loukattua takareitensä. Keskiviikkona lämmitelleen, mutta pelistä sivuun jääneen Kalle Kauton pelaaminen on vielä epävarmaa.