FCV ja Ilves yhteistyöhön

Jalkapallon kakkosdivisioonan etelälohkoon valmistautuva FC Vaajakoski sekä Keski- ja Itä-Suomen kolmosdivisioonan nousijajoukkue Jämsänkosken Ilves ovat allekirjoittaneet kauden 2015 kattavan farmisopimuksen.

Jämsänkosken Ilveksen edustuksen joukkueenjohtaja Rauno Särkivuori on tyytyväinen siihen, että seurayhteistyö vaajakoskelaisten kanssa nyt konkretisoituu suunnitelmien mukaan. ”Odotamme farmisopimuksen tuovan apuja urakkaamme kolmosdivarissa. Vaikka myös FC Vaajakosken pelaajarinki on rajallinen, toivomme tietysti kauden mittaan vahvistuksia siltä suunnalta”.

FCV:n päävalmentaja Mika Järvinen näkee sopimuksen ennen kaikkea positiivisena asiana. ”Tällä farmisopimuksella saadaan rakennettua toimiva pelaajapolku JIlveksen ja FCV:n välille ja uskon yhteistyömme motivoivan myös nuoria JIlves-pelaajia, joilla on kauden aikana mahdollisuus harjoitella ja parhaimmillaan pelatakin Kakkosen tasolla joissakin otteluissa”. ”Uskon vakaasti, että tällä farmisopimuksella pystytään auttamaan JIlvestä viime vuosina tasoaan hurjasti nostaneessa Kolmosessa ja samalla meidän sopimuspelaajamme saavat tätä kautta tärkeitä peliminuutteja kauden aikana”.

Myös Jämsänkoskella ollaan tyytyväisiä sopimukseen: ”Farmisopimus toimii eräänlaisena backuppina molemmille joukkueille. Se miten, milloin ja kuinka paljon pelaajia tulee siirtymään jää nähtäväksi, mutta farmisopimussäännöt sallivat maksimissaan kolme pelaajaa ottelua kohden”. ”Missään tapauksessa emme tule unohtamaan oman seuramme lahjakkaita junioreita, mutta koska erityisesti tulevalla kaudella joukkueen vahvuutta tulevat verottamaan niin puolustusvoimien tarpeet kuin opiskelut ja työt toisilla paikkakunnilla, päätimme tehdä tämän ratkaisun vahvistaaksemme joukkuettamme kulloisenkin tarpeen mukaan”. ”Meillä on hyvä olla varmuus siitä, että saamme kentälle jokaiseen otteluun mahdollisimman kilpailukykyisen ryhmän”. ”Käytännön yhteistyö päävalmentajien kesken on jo lähtenyt hyvin käyntiin”, Särkivuori summaa.

”JIlveksen kanssa yhteistyö on terveellä pohjalla jo siitäkin syystä, että seuralla on pitkät perinteet ja toimiva organisaatio”, kommentoi Järvinen lopuksi.

www.jamsankoskenilves.com