FCV haki maistuvat vieraspisteet Kajaanista!

Kajaanin Haka – FC Vaajakoski 1-2 (0-0)

Vaajakoskelaiset hallitsivat ottelua molemmilla jaksoilla, mutta vielä ensimmäisellä nelivitosella ei palloa saatu maaliin muutamasta erittäin hyvästä paikasta huolimatta. Myös kotijoukkueella oli muutama paikka ja Haka siirtyikin johtoon toisen puoliajan alussa. Pusku lähietäisyydeltä upposi riman alle.

FCV jatkoi hyökkäysten vyöryttämistä takaiskun jälkeen ja tasoitus syntyi kun kellossa oli 61 minuuttia. Peetu Lintisen vapaapotku leijaili kaukaa sivurajan tuntumasta suoraan maalin takakulmaan. Kovassa vireessä alkukaudella ollut Lintinen viimesteli myös ottelun voitto-osuman pari minuuttia ennen täyttä aikaa. FCV pääsi Haka-hyökkäyksen jälkeen iskemään vastaan ja Lintinen karkasi kotijoukkueen puolustukselta maalintekoon.

Peetu Lintisellä on kasassa alkukauden kahdeksassa ottelussa jo viisi osumaa.

”Voiton myötä tärkein anti pisteiden valossa oli varmastikin se, että revittiin taas lisää eroa sarjan pohjalle ja tukevoitettiin asemiamme sarjan keskikastissa. Nousujohteinen esitys kaiken kaikkiaan ja maalitilanteiden valossa voitto kuuluikin meille. Plussaa oli lukuisat luodut maalipaikat ja miinusta vastaavasti tehottomuus maalipaikoissa. Joukkueena puolustamiseen on saatava lisää energiaa, mutta toki sekin parani huomattavasti loppua kohden. Tästä voidaan joka tapauksessa siirtyä hyvillä mielin odottelemaan juhannusta ja lisää sairastuvalta palaavia. Juhannuksen jälkeen tiistaina on tarkoituksena haastaa kunnolla sarjaa puhtaalla pelillä johtava SJK:n farmijoukkue ja saman viikon lauantaina lihottaa pistepottia Herculeksen kustannuksella omalla kotinurmellamme.”

Mika Järvinen

Avauskokoonpano:

2 Kaakinen Aleksi
6 Laaksonen Santtu
7 Suoraniemi Samu
13 Lintinen Peetu
18 Ikonen Jose
19 Koskinen Toni
20 Karlstedt Tomi
22 Roponen Teemu
25 Lohi Niko
30 Viljala Ville
33 Haapasaari Juuso

Vaihdossa:

5 Väliaho Panu
10 Lohi Valtteri
12 Friman Pyry
17 Kiesilä Matias
23 Ervasti Roope
26 Ali Taleb