FCV hakemaan uutta nousua kahden kotiottelun viikolla

FC Vaajakoski – TP-47, keskiviikkona kello 18:30 Vaajakoskella.

FC Vaajakoski – FC Santa Claus, lauantaina kello 16:00 Vaajakoskella.

Tällä viikolla FC Vaajakoski saa vieraita kahden pohjoisen joukkueen muodossa, kun Vaajakoskelle saapuu keskiviikkona Torniosta TP-47 ja lauantaina Rovaniemeltä FC Santa Claus. Nyt onkin hyvä aika aloittaa kiri kohti keskikastia nappaamalla viikolta täydet pisteet.

Keskiviikkona vastaan asettuva TP-47 majailee sarjassa tällä hetkellä 6. sijalla 17 pisteen turvin. Edellisessä pelissä joukkue hävisi kotonaan HauPalle, mutta sitä ennen alla oli kolmen ottelun voittoputki. Vaajakoskelaisilla on ottelussa kuitenkin iskun paikka, sillä torniolaiset joutuvat matkaamaan keskiviikkona pitkän matkan kuumassa kelissä mikä voi näkyä torniolaisten otteissa.

FCV lähtee otteluun ilman merkittäviä poissaoloja. Kolmesta edellisestä ottelusta takana on yhtä monta maalin tappiota. Pieni huilitauko on tehnyt joukkueelle hyvää, joten tällä viikolla näemme varmasti täydestä kotisaldosta taistelevan punanutturyhmän. Säänkin puolesta keskiviikko hellii yleisöä, joten nyt on tilaisuus kaikilla FCV-faneilla tulla paikalle kannustamaan kotijoukkue uuteen nousuun ja taisteluun sarjapaikan puolesta.

FCV – Santa Claus pelin ennakkoa tulee myöhemmin viikolla, kun tiedetään miten keskiviikon pelissä kävi ja tuliko loukkaantuneita tai pelikieltoja.