FCV – BET 4 – 0 (1 – 0) 10.3. klo 17.45 Vehkalampi 2 tekonurmi

 

Vaajakoskelaisikoni Tomi Karlstedtin ruuti oli kuivaa sunnuntai-illan harjoitusottelussa paikallisvastustaja Blue Eyes Teamia vastaan, kun hyökkääjä iski pallon kolmesti vastustajan maalikehikoiden väliin. Täydellinen päivä ei Karlstedtillakaan ollut, sillä nappisuorituksella maaleja olisi voinut syntyä tuplasti enemmän. Niko Lohi viimeisteli kerran.

 

Kummankaan joukkueen peli ei häikäissyt, mutta siitä huolimatta joukkueet tanssahtelivat kentällä varsin erilaisella tasolla, joka kävi entistäkin selvemmäksi mitä pitemmälle ottelu eteni. ”Sinisilmiltä” puuttui kokoonpanosta muutamia pelaajia, mutta niin puuttui vaajakoskelaismiehistöstäkin ja jokainen FCV-pelaaja saikin peliaikaa vähintään yhden puoliajan verran.

 

Jobinpostia FCV:lle tuli Kalle Kauton loukkaantumisen myötä reilun puolen tunnin pelaamisen jälkeen, kun hän väänsi rehdissä kaksinkamppailutilanteessa polveaan. Kautto on sivussa tositoimista noin kuukauden (polven sivusiteessä repeämä). Koomisinta tilanteessa oli se, että myös BET-pelaaja väänsi polvensa ja joutui jättämään kentän.

 

FCV:n harjoitusottelut jatkuvat ensi lauantaina 16.3., kun joukkue kohtaa yhden sarjan suosikeista FCJ Blackbirdin klo 15.00 Vehkalammella.

 

FCV kokoonpano 10.3.: Suonpää – Kastarinen, Kiesilä, Leskinen, Kekkonen – Abdullahi, Kautto, Kärkkäinen – Lohi, Karlstedt, Loutelamio. Vaihdossa: Kiiveri T, Koskinen, Ekmark, Huisman, Kiiveri N, Pöyhönen. Poissa kokoonpanosta: Salminen, Keskinen, Muurikainen, Veijonen, Kosonen, Savela.