FCV avasi Vaajakosken palveluhakemiston

Vaajakosken alueen yritysten ja palveluiden yhteinen hakemisto osoitteessa vaajakoski.info on avattu. Palvelua ylläpitää FC Vaajakoski ja se on kaikille alueella toimiville yrityksille ja yhteisöille ilmainen.

Vaajakosken lukuisia palveluita ei ole aiemmin koottu yhteen paikkaan, mutta nyt löydät koko tarjonnan helposti yhdeltä verkkosivulta. Palvelussa on tällä hetkellä 127 yritystä tai yhteisöä. Mikäli haluat lisätä oman yrityksesi mukaan, ota yhteyttä tiedotus@fcvaajakoski.com.

Mainosta sivustolla & tue paikallista urheilua

Ilmaisen hakemiston lisäksi sivustolla on tarjolla mainospaikkoja. Kaikki sivuston tuotot ohjataan lyhentämättömänä FC Vaajakosken urheilutoimintaan. Ota yhteyttä tiedotus@fcvaajakoski.com tai 044 3210036, niin räätälöimme juuri teidän yrityksellenne sopivan paketin.

FC Vaajakoski liikuttaa Vaajakosken alueella lapsia ja aikuisia aamusta iltaan. Ohjaamme välituntiliikuntaa kouluissa ja vastaamme kahdesta iltapäiväkerhosta. Lisäksi liikutamme junioreita ja aikuisia yhdessätoista joukkueessa. FCV:n, JJK:n ja JyPK:n Kortteliliiga valittiin Palloliiton toimesta vuoden 2016 Grassroots-seuraksi. Tule mukaan liikuttamaan! Tarjoamme yrityksellenne hyvän näkyvyyden useassa eri kanavassa.