A-juniorit Vaajakoskelle, Etelälahti urheilutoimenjohtajaksi

Vaajakoskella nähdään kaudella 2021 pitkästä aikaa poikien A-juniorijalkapalloa, kun seura päätti joukkueen perustamisesta.

”A-junioreiden perustamisesta on käyty jo jonkin aikaa keskusteluja ja on hienoa, että päätöksiä ensi kauden osalta saatiin jo tässä vaiheessa kesää. Tarkoituksena seuran A-junioritoiminnalla on tarjota aiempaa useammalle keskisuomalaiselle pelaajalle mahdollisuus tavoitteelliseen harrastustoimintaan B-ikävaiheen jälkeen. Uskon, että tämä hyödyttää koko Jyväskylän seudun jalkapalloa.” – Valmennuspäällikkö Sami Okkonen

A-juniorit tulevat toimimaan läheisessä yhteistyössä myös edustusjoukkueen kanssa ja pyrkimyksenä onkin jakaa valmentajaresursseja joukkueiden välillä esimerkiksi fyysisen harjoittelun osalta sekä mahdollistaa joidenkin pelaajien säännöllinen harjoittelu edustusjoukkueen mukana.

Joukkueen valmentajana toimii Palokan Riennosta siirtyvä Jarkko Kivi.

”Jarkko Kivi on tehnyt erinomaista työtä Palokan Riennossa ja odotamme seurassa innolla, mitä saamme yhdessä rakennettua Vaajakoskelle.” – Sami Okkonen

Mika ”Sisu” Etelälahti aloittaa seurassa

FC Vaajakosken urheilutoimenjohtajana aloittaa elokuun alussa JJK:sta siirtyvä Sisu Etelälahti. Toiminnanjohtaja Liisa Liekkinen jatkaa seurassa keskittyen erityisesti kouluyhteistyön johtamiseen ja kehittämiseen.

Korona-viruksesta aiheutuneet lomautukset ovat nyt päättyneet ja työntekijät palaavat takaisin töihin lomien päättymisen jälkeen elokuussa.

Lisätietoa muutoksista on luvassa lähiaikoina.

A-juniorijoukkueen yhteystiedot

Jarkko Kivi, päävalmentaja
040 5653605

Sami Okkonen, valmennuspäällikkö
050 343 1518

Sisu Etelälahti, urheilutoimenjohtaja
040 7382452