FC Vaajakoski, Nike ja Stadium yhteistyöhön

FC Vaajakoski, Nike ja Stadium ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Nikesta tulee seuran virallinen varustemerkki ja Stadiumista virallinen varustetoimittaja.

FC Vaajakosken 14 juniorijoukkuetta ja neljä aikuisten joukkuetta käyttävät jatkossa Niken kierrätysmateriaalista valmistettuja peliasuja. Vaatteissa käytetyt painomateriaalit ovat Ökotex-merkittyä ympäristöystävällistä materiaalia.

Sopimuksen myötä FC Vaajakoski palaa tuttuun paikkaan, kun monivuotinen yhteistyökumppani Stadium palvelee muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen seuramme jäseniä ja kannattajia. Stadium avaa seuralle myös verkkokaupan, josta kuullaan lisää jo aivan lähiaikoina.

Nyt solmittu sopimus kestää aina vuoden 2026 loppuun asti. Nike varustaa useiden huippuseurojen lisäksi myös Suomen maajoukkueet.

Jalkapallolla on keskeinen rooli Stadiumin liiketoiminnassa, ja yritys on ollut aktiivisesti tukemassa seuratoimintaa – etenkin juniori- ja ruohonjuuritasolla – erityisesti omalla Team Sales -konseptillaan. Team Sales -konsepti kattaa sekä tyttöjen että poikien jalkapallotoiminnan ympäri Suomen.

Stadium on pohjoismaiden suurin urheilukauppaketju, jolla on yhteensä noin 120 myymälää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Konserniin kuuluu myös erikoiskonseptit Team Sales, Stadium Ski ja Stadium Outlet sekä tytäryhtiö Stadium Sports Camp (svb). Stadium konsernilla on yhteensä noin 5 293 työntekijää ja myynti tilikaudella 2018/2019 oli noin 6,3 miljardia kruunua arvonlisäveroineen. Yrityksen omistaa veljekset Ulf ja Bo Eklöf perheineen.

Stadiumin missio on aktivoida maailmaa ja mahdollistaa urheilullisten sekä liikunnallisten elämysten kokeminen ihmisen taustaan, olosuhteisiin tai osaamistasoon katsomatta. Stadium haluaa tukea yhteisöllisyyttä, tarjota yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä auttaa nauttimaan terveistä elämäntavoista.

www.stadium.fi