FC Vaajakoski lähtee Suomen Cupin otteluun raajarikkoisena

FC Vaajakosken Cup taival ei ala iloisissa merkeissä, sillä joukkueen loukkaantumissuma on kasvanut kovin suureksi. Vajaa viikko sitten Blackbirdiä vastaan pelatussa valmistavassa ottelussa polvensa loukannut Jukka Kosonen sekä nilkkansa telonut Jarmo Leskinen eivät ole pelikykyisiä, mutta Tomi Karlstedt sen sijaan on valmiina kauden avaukseen.

Pitkäaikaispotilaista poissa ovat Jasin Abahassine (polvi) ja Kalle Kautto (murtunut kylkiluu). Niin ikään Mikko Pietilä joutuu jättämään ottelun väliin kuumeen vuoksi. Myös maalivahtiosasto on kokenut kovia Teemu Holopaisen ollessa pelikiellossa ja Sami Myllymäen olevan estynyt muiden syiden takia. Torjuntavastuun hoitavatkin Jarkko Suonpää ja B-junioreista avuksi lähtevä Roope Vainio.

Loukkaantumisten lisäksi päävalmentaja Pertti Kastarinen on matkoilla, joten valmennusvastuu on Juha Keskisellä. Naantaliin VG-62:n vieraaksi matkustaakin hyvin pieni vaajakoskelaisryhmä. Joukkue lähtee matkaan kuitenkin tosimielellä. ”Ryhmän koko ei ole ratkaiseva tekijä, vaan pelaajien oikea asenne” korostaa Juha Keskinen. ”Voittoa ja jatkopaikkaa lähdetään hakemaan ja paluuta Naantalin kentälle”, Keskinen sanoo. Paluulla Naantalin kentälle hän tarkoittaa, että voittamalla pelin tulee seuraavalla kierroksella vastaan Masku, joka pelaa pelit Naantalissa.

Ensimmäinen Naantalin reissu jää väliin futsalin välierissä KaDyä edustavalta Kerkko Huhtaselta sekä työkiireiden takia Tarkko Savelalta.