FC Vaajakoski – JJK 1-4 (1-1)

Ottelu piirinmestaruudesta 2011 ei muodostunut aivan niin tasokkaaksi kuin parina aikaisempana vuotena. FC Vaajakoski jaksoi taistella vajaan tunnin urhollisesti, mutta lopulta jalat loppuivat ja JJK hölkötteli helppoon voittoon. Näin JJK korjasi Keski-Suomen piirin hommaaman uuden pystin luvuin 1-4 (1-1).

Ottelun alku näytti vaikealta, kun vaajakoskelaisten puolustus ei ollut hereillä. Ajassa 3 min Mikko Manninen purjehti tekopaikkaan ja iski ottelun avausmaalin. Tämän jälkeen FC Vaajakoski pääsi myös peliin mukaan ja sai luotua muutamia hyökkäyksiä, kuitenkaan maalipaikoille ei päästy. Vartin pelin kohdalla FCV sai tasoituksen vapaapotkusta 30 metristä. JJK puolustus oli täysin unessa maalivahtia myöten, ja Niko Leppänen käytti tilaisuuden hyväkseen. Pallo kohti takakulmaa, jonne kirmasivat niin Markus Virtanen kuin Otto Piilikin. Kumpikaan ei osuneet palloon, ja pallo pompulla maaliin ohi hölmistyneen Szerovayn. Pelillisesti JJK hallitsi palloa, mutta vaajakoskelaiset puolustivat hyvin eikä lisämaaleja nähty.

Toisella jaksolla joukkueiden tasoero alkoi näkyä. JJK pystyi lisäämään vauhtia, vaajakoskelaisten jaloissa alkoi painamaan, eikä vaihtopenkiltä löytynyt tarpeeksi apuja. JJK pääsi sahaamaan palloa vaajakoskelaisten yrittäessä juosta perässä. Tunnin pelin jälkeen alkoi ratkaisut tapahtua. Ensin Tamas Gruborovics iski 1-2, sitten vielä lopussa erikoistilanteista iskivät Eero Korte ja Jukka-Pekka Tuomanen. Näin loppulukemat kasvoivat yhteen neljään. Toisen jakson peliä kuvasti, etteivät vaajakoskelaiset päässeet montaa kertaa hätyyttelemään JJK:n puolustusta. Ainoa paikka tuli muutama minuutti ennen pelin päätöstä, kun Kelvin Adekola-Olabiyi pääsi puskemaan, mutta hieman ohi maalin.

FC Vaajakoski: Sami Myllymäki, Jarmo Leskinen (66 Kimmo Tolvanen), Niko Leppänen, Joona Ala-Porkkunen, Jere Keskinen, Otto Piili, Kimmo Huisman, Jasin Abahassine, Markus Virtanen, Miika Kastarinen, Kelvin Adekola-Olabiyi