FC Vaajakoski ja JPS yhteistyöhön

[ccfic]

FC Vaajakosken Kakkosessa pelaava miesten edustusjoukkue ja Jyväskylän Seudun Palloseuran Kolmosessa pelaava edustusjoukkue ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2020.

Yhteistyö mahdollistaa pelaajien saumattoman siirtymisen joukkueiden välillä.

FC Vaajakosken päävalmentaja Sami Okkonen:

”Seurojen välisestä yhteistyöstä oli puhetta varsin pian viime kauden jälkeen ja on loistava asia, että saimme farmisopimuksen maaliin molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. JPS-yhteistyö mahdollistaa pelituntuman ylläpitämisen hyvässä kolmosen porukassa. Näin pelaajat ovat valmiita edustamaan omaa joukkuettaan kutsun käydessä. Esimerkiksi nuorten pelaajien kohdalla säännöllinen peliaika on elintärkeää oman kehityksen kannalta. Lisäksi sopimus tarjoaa tavoitteellisille JPS-pelureille mahdollisuuden tulla kokeilemaan omaa tasoaan FCV:n mukana. Tarkoitus on myös järjestää muuta yhteistoimintaa muun muassa pelillisten harjoitusten muodossa.”

JPS:n päävalmentaja Yari Jahad:

”Mielestäni tämä yhteistyö FCV:n kanssa oli loistava ajatus. Yhteistyö tulee olemaan hyödyllinen molemmille seuroille ja helpottaa varmasti valmentajien työtä. Tämä myös mahdollistaa sen, että molemmat joukkueet pystyvät panostamaan entistä enemmän nuoriin pelaajiin ja auttaa heitä kehittymään.”