FC Vaajakoski haki pisteen sarjakärjeltä

FC Vaajakoski venytti tappiottomien otteluiden sarjaansa jo seitsemään peliin. Kakkosen C-lohkoa ylivoimaisesti johtava SJK Akatemia ja kuntopuntarin ykkönen FCV tasasivat pisteet maalein 2-2.

FCV johti ottelua kahteen kertaan. Kimmo Huisman puski kulmapotkun sisään ja vei vieraat avausjaksolla johtoon kauden ensimmäisellä osumallaan. Maalipörssiä johtava Joonas Lepistö tasoitti ottelun reilun tunnin jälkeen, mutta vain kolmen minuutin kuluttua tästä Valtteri Lohi kuljetti palloa kuudentoista rajalla ja laukoi pallon takatolpan juuren, ja FCV oli jälleen johdossa. Seinäjokiset onnistuivat kuitenkin tasoittamaan 81. minuutilla Kuutti Matilan maalilla.

”Hieno taistelu ja hyvä piste siinäkin mielessä, että emme saaneet pallollista peliämme toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Hiukan oli kohmeista vastahyökkäyspelaamisemme tänään, johon toki vaikutti myös vastustajan hyvyyskin. Puolustamisemme on kuitenkin tiivistä huolimatta siitä, että tänäänkin päästettiin kaksi maalia. Jatketaan nelossijan metsästystä edelleen vapautunein mielin.” – Mika Järvinen