8’ Luiro 1-0
60’ Luiro 2-0
67’ Lintinen 2-1
73’ Lohi V 2-2

FCV haki Rovaniemeltä arvokkaan vieraspisteen sarjakakkosen RoPS/2:n vieraana. Pisteen arvoa nostaa vaajakoskelaisten nousu 0-2 tappioasemasta lopulta 2-2 -tasatulokseen Peetu Lintisen ja Valtteri Lohen maaleilla. Voittokaan ei ollut kaukana, sillä maalien lisäksi FCV vyörytti toisella puoliajalla tusinan verran huippupaikkoja kotijoukkueen maalille tuhlattavaksi.

Ennen tätä iltaa RoPS oli menettänyt pisteitä kotikentällä vain kerran. FCV:lle ottelu oli jo kolmas tappioton ottelu peräkkäin. Valtteri Lohelle osuma oli kauden ensimmäinen ja uran ensimmäinen Kakkosessa. Peetu Lintisen maali oli miehelle jo kauden yhdeksäs.

Kotijoukkue RoPS siirtyi johtoon jo ottelun kahdeksannella minuutilla, kun Jarkko Luiro viimeisteli paluupallon aivan maalin edestä.

FCV:llä oli useita paikkoja tasoitukseen, mutta seuraavasta maalista vastasi jälleen RoPS ja Luiro. Tunnin kohdalla FCV-puolustus luopui pallosta helposti ja rovaniemeläiset pääsivät rangaistusalueelle usean miehen voimin eikä maalivahti Pyry Frimanilla ollut mahdollisuuksia.

Vain seitsemän minuuttia toisesta takaiskusta heilui RoPS-maalin verkko, kun Peetu Lintinen nousi oikeata laitaa, harhautti puolustajan ja viimeisteli oikealla jalallaan. Kuusi minuuttia kavennuksen jälkeen FCV onnistui jälleen ja tällä kertaa osuma oli kenties kauden hienoin. Samu Suoraniemi syötti rangaistusalueelle nousseelle Valtteri Lohelle ja Lohi pamautti pallon suoraan ilmasta riman kautta sisään.

FCV:llä oli paikat voittomaaliinkin, mutta myös RoPS hyökkäsi muutamaan otteeseen vaarallisesti. Pisteet jaettiin lopulta tuloksella 2-2.

Vaikea alku, mutta pidettiin päät kylminä ja ei luovutettu edes kahden maalin tappioasemassa. Omaa pelisuunnitelmaa noudatettiin ja siihen tehty hienosäätö tauolla toimi. Koko joukkue ansaitsee suuren hatunnoston taistelusta.