FC Vaajakoski hakee paikkaa Ykköseen

FC Vaajakoski hakee paikkaa Ykköseen kaudelle 2024 ja on valmistautunut vastaanottamaan sarjapaikan mikäli sitä tullaan tarjoamaan. 

Esport Hongan poistuminen ylemmistä sarjoista käynnistää täydennysmenettelyn ja erinomaisen viime kauden jälkeen niukasti ilman nousua jäänyt FC Vaajakoski on Ykkösen täydennysjärjestyksessä ensimmäisellä sijalla. Seura toimitti lisenssihakemuksen Palloliittoon kuluneella viikolla.

Ykkönen on kaudella 2024 kolmas sarjataso

Palloliiton sarjajärjestelmäuudistuksen myötä Ykkönen on tulevaisuudessa maan kolmanneksi korkein sarjataso. Veikkausliigan ja Ykkösen välissä on jatkossa kymmenen joukkueen Ykkösliiga. Ykkönen pelataan maanlaajuisena sarjana 12 joukkueen voimin.

Nousun myötä FC Vaajakoski pelaisi edelleen kolmannella tasolla, mutta kilpailullisesti ero on merkittävä. Aiemmin kolmella ylimmällä sarjatasolla pelasi yhteensä 60 joukkuetta, mutta jatkossa määrä tiivistyy 34 joukkueeseen. Kakkonen jatkaa edelleen Ykkösen alapuolella kolmilohkoisena.

Kausikortit myyntiin, pelaajasopimuksia tehty

Kauden 2024 kausikorttimyynti avataan tuota pikaa. Nousun koittaessa yhteisön tuki on entistäkin tärkeämpää merkittävästi kasvavien kustannusten myötä ja kausikortti on mainio tapa tukea paikallista jalkapalloa. Muutkin kannatustuotteet voit tilata kätevästi Kisakaupasta.

Edustusjoukkueen rakennus tulevalle kaudelle on ollut vauhdissa jo pitkään ja sopimuksia on yhteensä noin 20. Kovia paketteja availlaan jo ennen joulua.