FC Vaajakoski — FC Viikingit 0-0

Aurinkoisessa Viitaniemen montussa pelattiin helatorstaina Kakkosen A-lohkon kamppailu FCV-Viikingit. FCV haki jatkoa loistavalle startilleen ja Viikingeillä oli kiikarissa paluu voittokantaan joukkueen hävittyä JäPS:lle.

Pöytäkirja


Joukkueet olivat selvästi perehtyneet vastustajaansa etukäteen ja vahvuudet eliminoitiin kentän molemmissa päissä. Ensimmäisellä jaksolla kumpikaan ei juurikaan maalipaikoille päässyt. Niko Lohi pääsi laukomaan kahdesti pienestä kulmasta ja Kimmo Huisman kokeili kaukolaukausta.

Toisella jaksolla nähtiin parempia paikkoja. Topi Järvinen oli lähimpänä maalintekoa laukoen muutamaan otteeseen tulisesti. Viikingit sai luotua pari kohtuullisen hyvää paikkaa, mutta laukaukset jäivät heikoiksi ja Ville Viljala piti jo kauden kolmannen nollapelin. Toisella jaksolla kentälle vaihdettu Ali Taleb pelasi edustusjoukkueessa ensimmäisen virallisen ottelunsa ja samalla ensimmäisen Kakkosen pelinsä.

”Nyt ei maalipaikoilla juhlittu samaan malliin kuin kauden avauspeleissä. Viikingit puolusti tarkasti ja me tehtiin samoin. Oltiin ne muutamat kerrat vaarallisia, kun päästiin maata pitkin iskemään nopeasti vastaan, mutta vieraat vastaavasti aiheuttivat muutamaan otteeseen meidän päässä vaikeuksia ilmatilassa. Tasainen peli. Tasapeli tyydyttää ja ei tyydytä. Ehkä meillä aavistuksen vaarallisemmat paikat oli, mutta varsin oikeutettu pistejako. Nolla omassa päässä Kakkosessa kolmessa pelissä on huikea saavutus. Pistebudjettikin näyttää plussaa, joten tästä on hyvä jatkaa äijien parsimista kolhujen jälkeen kohti pelikuntoa äitienpäiväksi” – Mika Järvinen

FCV:n ottelut jatkuvat jo sunnuntaina NJS:n vieraana. Seuraava kotiottelu ensi viikon perjantaina, vastassa MYPA.

TallennaTallenna

TallennaTallenna