FC Vaajakoski eteni jatkoon Suomen Cupissa

FC Vaajakoski matkusti aina aurinkoiseen Naantaliin VG-62:n vieraaksi Suomen Cupin 4. kierroksella. Nihkeän alun jälkeen punaiset käänsivät ottelun ja paikka seuraavalle kierrokselle irtosi lukemin 1-3 (1-1).

Ottelun alku ei luvannut hyvää, sillä niin verkkaisella liikkeellä vaajakoskelaiset peliin lähtivät. Kotijoukkue ottikin komennon ja pystyivät luomaan muutamia vaarallisia tilanteita Jarkko Suonpään vartioimalle maalille. Kotijoukkueen aktiivinen pelaaminen palkittiin 16 minuutin kohdalla, kun rangaistuslaukauksen ampui maaliin Sauli Tuomi. Hiljalleen vaajakoskelaiset syttyivät otteluun ja nopeilla syötöillä pystyivät puhkomaan kotijoukkueen puolustuksen, mutta maalinteossa ei onnistuttu. 35. minuutin kohdalla FCV sai vapaapotkun 30 metristä ja Markus Virtanen löytyi maalin edestä, korkealta ilmasta Markus kurotti palloon ja taidokkaasti nosti pallon yli maalivahdin. Tauolle lähdettiin tasatilanteesta.

Toinen jakso oli pirteää pelaamista. FCV osasi ottaa kotijoukkueen pitkät avaukset pois, ja liikutti itse palloa nopeasti. Heti toisen jakson alkuun vaajakoskelaiset saivatkin rangaistuspotkun, jonka Niko Leppänen laittoi varmasti maaliin. Vaajakoski hallitsi peliä ja loi alati vaarallisia tilanteita, mutta ratkaisuhetkillä ei onnistuttu. Ottelun sinetti tuli minuutti ennen peliajan loppumista, kun Tomi Kalstedt pääsi laukomaan pallon maaliin.

FC Vaajakoski: Jarkko Suonpää, Joona Ala-Porkkunen, Joonas Laaksonen, Jere Keskinen, Miika Kastarinen, Niko Leppänen, Kimmo Huisman, Otto Piili (90 Roope Vainio), Markus Virtanen, Kelvin Adekola-Olabiyi (67 Niko Kiiveri), Tomi Karlstedt