FC Vaajakoski avauspisteiden hakuun Vaajakosken stadionilla

FC Vaajakoski lähtee hakemaan kauden ensimmäisiä pisteitä, vastaan asettuu sarjanousija Haukiputaan Pallo. Ottelu pelataan Vaajakosken nurmella, mikä tuo oman vivahteen ottelulle.

 

FC Vaajakoski lähtee kauden kolmanteen otteluunsa vielä pisteittä hävittyään sarja-avauksessa niukasti SJK:lle ja kotiavauksessa selvästi PK-37:lle. Vastaan asettuva sarjanousija Haukiputaan Pallo on aloittanut kauden pirteästi. Kauden avauksessa HauPa haki pisteet 2-1 voitolla viime kauden sarjan voittajalta FC Santa Clausilta Rovaniemeltä ja toisessa ottelussa joukkue hävisi vasta lisäajalla SJK:lle 1-0, samoin lukemin kuin FC Vaajakoskikin. Helppoa ei tule siis pisteiden metsästys olemaan ensimmäisessä pelissä Vaajakosken jalkapallopyhätössä.

 

Kauden avauksessa puujalan saanut Sami Myllymäki on edelleen sivussa, kuten myös viime pelissä nivusensa loukannut Kimmo Huisman. Keskikentällä on muitakin puutteita Niko Leppäsen ollessa kylkivamman vuoksi sivussa ja Niko Kauton akillesjänteen takia. Kalle Kautto on poissa matkojen takia. Paljon on FCV:n valmennusjohdolla pohdittavaa keskikentän järjestelyn kanssa, kun huomioon ottaa poissaolot sekä edellisen pelin PK-37 vastaan.

 

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 18.30 Vaajakosken stadionilla. Tervetuloa seuraamaan avauspisteiden metsästystä.