Suonpää, Koskinen, Veijonen, Kekkonen, Kiiveri N, Savela, Huisman, Loutelamio, Abdullahi, Kosonen, Karlstedt

Penkillä:

Kärkkäinen (80 min Karlstedt), Lohi (80 min Abdullahi), Temonen (42 min Kosonen), Kiesilä (71 min Savela), Ekmark (88 min Loutelamio)

Otteluraportti

Aurinkoinen Vaajakoski tarjoili kotikannattajilleen makiaa mahan täydeltä, kun Punaiset potkivat Pirkkalan Jalkapalloklubin laulukuoroon Regions’ Cupista maalein 6-1 ja selvitti tiensä 32:n parhaan joukkoon.

Ottelu alkoi sinisissä pelanneiden vieraiden vahvalla rynnistyksellä ja pirkkalalaiset saivat ensimmäisellä minuutilla maukkaan maalipaikan, jonka FCV-tolppien välissä tänään häärännyt Jarkko ”Suomu” Suonpää selvitti komealla jalkatorjunnalla. Ensimmäinen puolituntinen mentiin vieraiden tahtiin kuitenkin ilman suurempia vaaratilanteita punaisten päässä ja toki kotijoukkuekin hyökkäsi terävästi vastaan saamatta palloa kuitenkaan maaliin asti. Ennen puolen tunnin täyttymistä Punaisten nopea vastahyökkäys tuotti tulosta, kun Jukka ”Jugi” Kosonen karkasi maalin tekoon oikealta laidalta ja pussitti pallon keskitystä haistelleen maalivahdin näppien kautta etukulmasta rysän perukoille. Ennen Minkkisen Villen pillin vihellystä puoliajan merkiksi Jugi kolattiin kanveesiin pahan oloisesti. Paikalle rientänyt ylempi huoltofysio Riku Ahonen totesi Jugin polven saaneen sairauslomaan oikeuttavan tällin ja ilmoitti päävalmentaja Mika Järviselle, jotta on syytä suorittaa pelaajavaihto. Tilalle kirmasi Tommi Temonen ja ensimmäinen puolisko saatiin pakettiin samaan aikaan Jugin polven kanssa.

Toiselle jaksolle tultiinkin sitten Punaisten toimesta tiukemmalla asenteella ja eipä kauaakaan kun Juha ”Fööri” Veijonen lähetti pallon oikeaan laitaan, jossa keskikentän herra ja hidalgo Kimmo Huisman puikotti vastustajan ja tarjoili Tomi ”Tomppa” Karlstedtille maalipaikan ja eikä mies erehtynyt, vaan siirsi FCV:n kahden maalin johtoon. FCV:n hyvä ote jatkui ja Huisman näytti osaamistaan laittamalla pallon puolesta kentästä vain ylärimaan. Tämän jälkeen Tomppa laittoi illan toisensa läpiajon päätteeksi. 3-0 tilanne riitti vastustajan valmentaja Harri Solalle, joka panosti hyökkäykseen kahdella vaihdolla. Se taas kävi kotijoukkueen pirtaan mainiosti. Punaiset naputtelivat kolme kassia pikavauhtia Tommi Temosen, Tompan ja Settyslas ”Setti” Loutelamion toimesta. Temosen maalin tarjoili jäätävän harhauttelutuokion päätteeksi Ali ”Itse Saatan Kikkailla Alueella” Abdullahi. Suomun nollapeli jäi tällä kertaa haaveeksi vierailijoiden onnistuttua toisen puoliajan lopussa. Ottelussa nähtiin kovia otteita loppuun asti ja Minkkinen kaiveli keltaista esille ottelun aikana yhteensä kuusi kertaa.

PJK haastoi vahvasti kotijoukkueen, mutta kovakuntoinen voitosta voittoon porskuttava FCV oli tänään piirun verran parempi tappioputkessa rämpivälle PJK:lle. Regions’ Cup jatkuu Punaisten osalta Keski-Suomen Kuutosta jyräävän Konneveden Urheilijoiden kotikentällä ja tulee varmasti haastamaan ylempisarjalaisen lujasti. KonnU on kahden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä taistelemassa noususta Vitoseen. Ottelu pelataan ennen juhannuskokon polttoa.