Palloilupitäjän pojat Vaajakoskelle

FC Vaajakoski – Loimaan Palloseura

Regions’ Cup 5. kierros

29.6.2013 klo 15:00 Vaajakosken Stadion

FC Vaajakosken Regions’ Cup – taival jatkuu lauantaina, kun Vaajakoskelle saapuu Loimaan Palloseura.

Turun piirissä pelaava LoPs on Vitosen lohko 1:ssä pelannut varsin mainiosti ja on kahdeksan ottelun jälkeen sarjanelosena saldona 5 voittoa, 2 tasuria ja 1 tappio. Sarjan kärkikolmikko on pelannut kaksi ottelua enemmän, kuin LoPs, ja eroa ykköspaikkaan on vain 5 pistettä, joten puhtailla rästipeleillä LoPs olisi paikallisen Vitosen kärjessä.

Regions’ Cup on LoPs:lta mennyt myös komeasti. Cupia on joukkue tahkonnut kolme ottelua ja viimeisin voitto tuli Turun Kolmosen kärkitaistelussa viihtyvästä TPK:sta, joka kaatui LoPsin kotikentällä Hirvikosken nurmella lukemin 3-2.

FC Vaajakoski menetti sarjakärkistatuksensa pelattuaan tasurin SC KuFu-98:n kanssa ja hävittyään FC Villiketuille. Samalla katkesi Tomi ”Tomppa” Karsltedtin maali/ottelu tahti, joka kestikin 10 ottelua. Regions’ Cupissa FCV lunasti paikkansa 16 parhaan joukkoon KonnU:n kustannuksella, jonka Punaiset voittivat Konnevedellä komeasti 0-6.

Dominointi on Kolmosessa FCV:n osalta historiaa, mutta jatkuuko menestys Regions’ Cupissa. Se nähdään lauantaina ja hienon tapahtuman kunniaksi Ravintola Rosetti osallistuu talkoisiin laittaen puolen litran oluen hinnan klo 12–18 välisen ajan FCV:n sarjatason hintaiseksi.

Otteluun on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu, jonka voi mukavasti livauttaa Nellin ja Tiian Kioskikassaan, jos lompakossa tuntuu olevan ylimääräistä painetta.

Tervetuloa paikan päälle ja otteluhan alkaa klo 15:00.